Xiaomi 14t pro almayı düşünüyorum bu satıcılar güvenilir mi

hasan1206

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
35000
Öncelikle merhabalar ilk kez konu açıyorum bir hatam olursa kusura bakmayın bir telefon arayışına girdim ve bütçeme uygun en az 4 yıl götürecek cihazlara bakıyordum ve kamerası olsun işlemci performansı olsun xiaomi 14t pro mantıklı geldi ama mediamarkt gibi yerler bütçemi aşıyor aşşağıdaki linklerden satın alsam bir sorun yaşarmıyım bu bütçeye önerebileceğiniz başka cihazlar var mı?
https://shbd.io/s/AZKatqko (elden alıcam)
https://shbd.io/s/DoKdsxI3 (elden alıcam)

Sarı siteden almak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e ticaret yerlerinde satanlarda genelde aynı adamlar zaten pttavm idefix en güvensiz yerler gidip bakıp orda açıp alın.Kontrol edin güzelce.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sarı siteden almak daha mantıklı

e ticaret yerlerinde satanlarda genelde aynı adamlar zaten pttavm idefix en güvensiz yerler gidip bakıp orda açıp alın.Kontrol edin güzelce.
imei dışında neleri kontrol edebilirim ayrıca xiaomi türkiye garantili olduğunu iddia ediyorlar o fiyata bunu nasıl doğrulayabilirim

İthalatçı garantili demek garanti yok demek. Yurtdışı alsan daha mantıklı.
yurtdışında imei kaydı güvenilir yer bulmakla falan uğraşmak istemiyorum pek peki sahibindendekiler alınabilir mi?

ithalatci 14t pro yerine distributor honor 400 pro 12/512 daha mantikli olur.
zaten bu iki telefon arasında kalmıştım ama xiaominin kamerasının ve işlemcisinin daha iyi olması daha çok dikkatimi çekti birde yanlış bilmiyorsam honor da ki işlemcinin ghz i kısılmış bu hem oyun performansında hem de uzun ömürlü kullanımda etki edebilir gibi düşündüm aldığım telefonu en az 4 yıl kullanmak istiyorum

ithalatçı garanti alacağınıza yurt dışı iPhone alın ya da S24 öneririm.

İthalatçı garantili ürüne garantili olarak bakmayın hocam. Xiaomi Türkiye garantili olması lazım. O zamanda fiyat farkı var doğal olarak. İthalatçı garantili diye alacağın cihazlar yüksek ihtimalle kaçak getirilip burada imeisi yasadışı olarak değiştirilmiş cihazlar

çok düzenbazlar hocam dikkat edin.
sağolun hocam o zaman honor 400 pro ya da şans verebilirim

İthalatçı garantili ürüne garantili olarak bakmayın hocam. Xiaomi Türkiye garantili olması lazım. O zamanda fiyat farkı var doğal olarak. İthalatçı garantili diye alacağın cihazlar yüksek ihtimalle kaçak getirilip burada imeisi yasadışı olarak değiştirilmiş cihazlar
doğrudur hiç risk e atmak istemiyorum honor 400 pro daha mantıklı bir seçenek gibi o zaman

Geri