Neler Yeni

Xiaomi 14T vs Xiaomi 15 vs POCO F7 Ultra

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
ahmet
amaç ne ki durduk yere 4k vermek için sebep yok

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mahmut
amaç ne ki durduk yere 4k vermek için sebep yok
Hepsiburada veya Trendyoldan almak istemiyorum yorumlarda bazı kişiler sahte iemi yani klon imei atılmış olarak gönderilmiş diyorlardı değerlendirme de.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
ahmet
öyle bişey yapamazlar ki keşke yapsalar ne güzel aylarca kullanırım sonra gider para iadesi alırdım ah bana denk gelmez ki

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mahmut
öyle bişey yapamazlar ki keşke yapsalar ne güzel aylarca kullanırım sonra gider para iadesi alırdım ah bana denk gelmez ki
Bende öyle olacağını sanmıyordum ama kopyalanmış imei yazınca birkaç kişi soğudum direk trendyoldan

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
ahmet
Bende öyle olacağını sanmıyordum ama kopyalanmış imei yazınca birkaç kişi soğudum direk trendyoldan
Trendyol oldum olasi sevmiyorum dolandırıcı dolu

ama Hepsiburada ve kendi satıcısı olduğu için sorun yaşamazsın kanka benden söylemesi

• Muhteşem

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mahmut
Trendyol oldum olasi sevmiyorum dolandırıcı dolu

ama Hepsiburada ve kendi satıcısı olduğu için sorun yaşamazsın kanka benden söylemesi
Xiaomi 14T Pro 512 GB versiyon 1 yıldızlı yorumlara baktım Trendyol kendi satıcısıymış birde yani kendi satmasına rağmen böyle bir şey oluyorsa hiç güvenilmez ya dediğin gibi hepsiburada 47 bin tl fiyat çekmiş en iyisi vatan fiyatları kovalamak bazen Xiaomi 14T Pro 38 bine kadar düşüyor vatanda teşekkür ederim ilgi alakan için :)

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
ahmet
tercih meselesi kanka ben f7 ultra yd bekliyorum direk alacağım

• Beğen

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mahmut
teşekkürler kanka sarı sitelere baktım 29 civarı benim telefoncu var ondan 27 felan çıktığında alırım kayıt çıkınca uzaktan halleder o bana
Arkadaşlar MediaTek dimensity 9300 işlemcisi Snapdragon gibi yıllar geçsede performansını koruyabilir mi? Adlı bir konu açtım bakabilir misiniz.

Top Bottom