Hepsiburada veya Trendyoldan almak istemiyorum yorumlarda bazı kişiler sahte iemi yani klon imei atılmış olarak gönderilmiş diyorlardı değerlendirme de.amaç ne ki durduk yere 4k vermek için sebep yok
Bende öyle olacağını sanmıyordum ama kopyalanmış imei yazınca birkaç kişi soğudum direk trendyoldanöyle bişey yapamazlar ki keşke yapsalar ne güzel aylarca kullanırım sonra gider para iadesi alırdım ah bana denk gelmez ki
Trendyol oldum olasi sevmiyorum dolandırıcı doluBende öyle olacağını sanmıyordum ama kopyalanmış imei yazınca birkaç kişi soğudum direk trendyoldan
Xiaomi 14T Pro 512 GB versiyon 1 yıldızlı yorumlara baktım Trendyol kendi satıcısıymış birde yani kendi satmasına rağmen böyle bir şey oluyorsa hiç güvenilmez ya dediğin gibi hepsiburada 47 bin tl fiyat çekmiş en iyisi vatan fiyatları kovalamak bazen Xiaomi 14T Pro 38 bine kadar düşüyor vatanda teşekkür ederim ilgi alakan içinTrendyol oldum olasi sevmiyorum dolandırıcı dolu
ama Hepsiburada ve kendi satıcısı olduğu için sorun yaşamazsın kanka benden söylemesi
Sizede hayırlı olsun şimdidentercih meselesi kanka ben f7 ultra yd bekliyorum direk alacağım
teşekkürler kanka sarı sitelere baktım 29 civarı benim telefoncu var ondan 27 felan çıktığında alırım kayıt çıkınca uzaktan halleder o banaSizede hayırlı olsun şimdiden![]()
Arkadaşlar MediaTek dimensity 9300 işlemcisi Snapdragon gibi yıllar geçsede performansını koruyabilir mi? Adlı bir konu açtım bakabilir misiniz.teşekkürler kanka sarı sitelere baktım 29 civarı benim telefoncu var ondan 27 felan çıktığında alırım kayıt çıkınca uzaktan halleder o bana