Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce Xiaomi 15 aldım ama şarjı çok hızlı bitiyor 30 dakika içinde %10 şarj gidiyor 60 Hz de kullanıyorum hızlı şarj özelliğini de kapattım standart modda oyun oynamıyorum ama neden bu kadar hızlı şarj gidiyor anlamadım.
harbimi diyorsunMerhaba arkadaşlar 1 hafta önce Xiaomi 15 aldım ama şarjı çok hızlı bitiyor 30 dakika içinde %10 şarj gidiyor 60 Hz de kullanıyorum hızlı şarj özelliğini de kapattım standart modda oyun oynamıyorum ama neden bu kadar hızlı şarj gidiyor anlamadım.
garantiye gönder bir sorun vardır yoksa çok bir günü kullanarak rahat çıkaran bir bataryası var incelemerde felanMerhaba arkadaşlar 1 hafta önce Xiaomi 15 aldım ama şarjı çok hızlı bitiyor 30 dakika içinde %10 şarj gidiyor 60 Hz de kullanıyorum hızlı şarj özelliğini de kapattım standart modda oyun oynamıyorum ama neden bu kadar hızlı şarj gidiyor anlamadım.
Evet valla sende alma bence yarın garantiye göndericem çok pişman oldum aldım diye o kadar konu da açtım paraya kıyıp aldım diye seviniyordum böyle olunca insanın hevesi kursağında kalıyorharbimi diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende 15 dakka önce konu açtım almak için o zaman almim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
garantiye gönder bir sorun vardır yoksa çok bir günü kullanarak rahat çıkaran bir bataryası var incelemerde felan