Xiaomi 15 şarjı çok hızlı bitiyor

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce Xiaomi 15 aldım ama şarjı çok hızlı bitiyor 30 dakika içinde %10 şarj gidiyor 60 Hz de kullanıyorum hızlı şarj özelliğini de kapattım standart modda oyun oynamıyorum ama neden bu kadar hızlı şarj gidiyor anlamadım.

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce Xiaomi 15 aldım ama şarjı çok hızlı bitiyor 30 dakika içinde %10 şarj gidiyor 60 Hz de kullanıyorum hızlı şarj özelliğini de kapattım standart modda oyun oynamıyorum ama neden bu kadar hızlı şarj gidiyor anlamadım.
harbimi diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 15 dakka önce konu açtım almak için o zaman almim

garantiye gönder bir sorun vardır yoksa çok bir günü kullanarak rahat çıkaran bir bataryası var incelemerde felan

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
harbimi diyorsun

bende 15 dakka önce konu açtım almak için o zaman almim

garantiye gönder bir sorun vardır yoksa çok bir günü kullanarak rahat çıkaran bir bataryası var incelemerde felan
Evet valla sende alma bence yarın garantiye göndericem çok pişman oldum aldım diye o kadar konu da açtım paraya kıyıp aldım diye seviniyordum böyle olunca insanın hevesi kursağında kalıyor :( Keşke Samsung S25 alsaymışım diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,637
Üyeler
187,218
Son üye
mertinelli10
Geri