Yardım Xiaomi 15C alınır mı?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,215
Bütçe
15000
Kendime telefon arıyorum şarjı uzun giden işlemcisi güzel fena olmayan ağırlıklı günlük işler yapılacak görüşme vesaire arka planda müzik yada haber dinlemeye 😂 kamerası kötü olmayan bir cihaz bakıyorum NFC olacak şekilde. Xiaomi 15 C alınır mı? NFC var mı ben bulamadım bilgi olarak öneri yaparsanız da iyi olur bütçe 10-15 Max 10-12 civarına yada daha ucuza bulunan varsa iyi olur.

Konu sahibibini bulmaya çalışıyorum 5 dakikadır, engellemişim meğersem.

NFC var fakat A36 daha mantıklı.

Bende diyorum niye cevap vermiyor bu bana niye küstün ;(
15 adet KB904L
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığı DM mesajı da yeni gözüküyor. Şaqa diye başlık mı olur? Gerçi ben "sosyalist devrimciler" diye başlık koymuştum önemi yok

15 adet KB904L
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığı DM mesajı da yeni gözüküyor. Şaqa diye başlık mı olur? Gerçi ben "sosyalist devrimciler" diye başlık koymuştum önemi yok
Stoğu ben kurutmadım merak etme 🥲

Kendime telefon arıyorum şarjı uzun giden işlemcisi güzel fena olmayan ağırlıklı günlük işler yapılacak görüşme vesaire arka planda müzik yada haber dinlemeye 😂 kamerası kötü olmayan bir cihaz bakıyorum NFC olacak şekilde. Xiaomi 15 C alınır mı? NFC var mı ben bulamadım bilgi olarak öneri yaparsanız da iyi olur bütçe 10-15 Max 10-12 civarına yada daha ucuza bulunan varsa iyi olur.
Hocam ne yaptın aldın mı bende kardeşim için bakıyorum ama emin olamadım bu arada bahsettiğin model redmi 15c değil mi

Hocam ne yaptın aldın mı bende kardeşim için bakıyorum ama emin olamadım bu arada bahsettiğin model redmi 15c değil mi
Redmi 15c asla alınmaz bence, 5 bin liraya telefon aldım o cihazla aynı işlemci var yani bu fiyattaki cihaza o çipi koymaları aşırı saçma olmuş.

11K bütçede net şekilde Samsung A17 alınır bence, daha yüksek bütçede başka modeller de vardır.

Redmi 15c asla alınmaz bence, 5 bin liraya telefon aldım aynı işlemci var yani bu fiyattaki cihaza koymaları aşırı saçma olmuş.

11K bütçede net şekilde Samsung A17 alınır bence, daha yüksek bütçede başka modeller de vardır.
Hocam ben de yd modeli alıcam yd fiyatı 6.5k işlemcilik hiçbir beklentimiz yok sadece alo diyecek diyebiliriz.Max youtubede video.

Hocam ben de yd modeli alıcam yd fiyatı 6.5k işlemcilik hiçbir beklentimiz yok sadece alo diyecek diyebiliriz.Max youtubede video.
YD ne vardır bilmiyorum ama yine bundan iyisi vardır bence, benim 5K ya aldığım cihaz TR cihazı mesela bu kadar vergiyle 5K oluyorsa o cihazın vergisiz hali yine 6.5K olmamalı 😀

Geri