Yardım Xiaomi 17 TR'ye ne zaman Gelir?

burgrasas

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
25
selamlar,

f7 veya 15t düşünüyordum geçen gün ki videodan sonra xiaomi 17 almaya karar verdim sizce ne zaman gelir dün çinde satılmaya başlamış aralık sonuna TR'ye gelirmi beklemelimiyim yoksa 15t pro alıp geçeyim mi? 7000 mah bataryası ve işlemcisinden dolayı beklemek istiyorum düz xiaomi 17'yi
Screenshot_1.webp

selamlar,

f7 veya 15t düşünüyordum geçen gün ki videodan sonra xiaomi 17 almaya karar verdim sizce ne zaman gelir dün çinde satılmaya başlamış aralık sonuna TR'ye gelirmi beklemelimiyim yoksa 15t pro alıp geçeyim mi? 7000 mah bataryası ve işlemcisinden dolayı beklemek istiyorum düz xiaomi 17'yi
Alıntıyı görüntüle
global tanıtımları olmadı daha avrupa sürümleri bataryada kesik yiyebilir beklemekte fayda var

selamlar,

Alıntıyı görüntüle
Ne zaman gelir bilmem de kompakt ve yüksek batarya kapasiteli bir cihaz arayışınız varsa alternatif vivo x200 fe var ona bakabilirsiniz.

düz 17 50k altına gelecek beklemek daha mantıklı vivo hiç kullanmadım 67k verilmez
Vivo 45 bine düştü bir kaç gün önce. Xiaomi 17 nin 60 binden aşağı aolacağını düşünmüyorum.

17 pro ve pro maxteki arka ekran cezbetti beni. Samsung dışı tövbeliydim ama yine deneyebilirim

15t alınmaz fiyatı düşer bir kaç aya.14t alınır anca.Fakat xiamio 17 gayet güzel yeniliklerle geldiği için gayet alınır düzeyde bence.

Bütçen varsa kesinlikle beklemeni öneririm çok iyi bir cihaz geliyor tahminen 2 ay içerisinde çıkar gibi ama globalde batarya hep kısılıyor bunda da kısılmaz umarım

Bütçen varsa kesinlikle beklemeni öneririm çok iyi bir cihaz geliyor tahminen 2 ay içerisinde çıkar gibi ama globalde batarya hep kısılıyor bunda da kısılmaz umarım
6500 olursa F7 alırım ama 7000 gelirse düz 17 alacam şuan 7000 görünüyor ama yd cihazda bakabilriim

selamlar,

Alıntıyı görüntüle
Yurtdışı satan tayfalar 40K filan yazmışlar bile... Tr tayfası beklemeye devam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri