Var onda sıkıntı yok ama içini açmadan çok fazla anlayamıyorsun çakma olduğunu. İçini açınca da iade edemiyorsunNiye hocam iade diye bisey yokmu hb de
Var onda sıkıntı yok ama içini açmadan çok fazla anlayamıyorsun çakma olduğunu. İçini açınca da iade edemiyorsunNiye hocam iade diye bisey yokmu hb de
baseus markasını da pek tavsiye etmem, elbette kaliteli bir marka fakat bazı modelleri sıkıntılı oluyor. anker gibi markalardan almanızı tavsiye ederimBiraz bütçenizi arttırın ömürlük Baseus, Anker gibi markalardan alın powerbankları. Bir ton korumaları oluyor sertifikalı güvenilir ürünler en azından. Verdiğiniz paraya değer.
daha önce fotoğraftaki ürünü kullandım, şarja takınca ses yapıyordu baya, muhtemelen benim ürünüm defoluydu bilemiyorumbaseus markasını da pek tavsiye etmem, elbette kaliteli bir marka fakat bazı modelleri sıkıntılı oluyor. anker gibi markalardan almanızı tavsiye ederim
yok kral bu da çakma, orijinalini kullanmıştım fotoğraftakiyle alakası yokOrijinal bir ürün fakat ürünün açıklamasında iPhone 6'yı bilmem kaç kere şarj edilebilir yazıyor yani bundan yaklaşık 7-8 sene öncesinin teknolojisine ait bir powerbank çıkış 5 watt. Yani oldukça yavaş şarj ediyor 11 saatte de dolduğundan bahsediliyor bu fiyata alınır mı şarj hızlı olsun istiyorsanız alınmaz fakat benim için önemli değil yeter ki yanımda bir güç kaynağı olsun diyorsanız bu fiyata kaçmaz çünkü ürün orijinal bir ürün.
Orjinal olduğunu nasıl anladınız bana da çakma gibi geliyor buOrijinal bir ürün fakat ürünün açıklamasında iPhone 6'yı bilmem kaç kere şarj edilebilir yazıyor yani bundan yaklaşık 7-8 sene öncesinin teknolojisine ait bir powerbank çıkış 5 watt. Yani oldukça yavaş şarj ediyor 11 saatte de dolduğundan bahsediliyor bu fiyata alınır mı şarj hızlı olsun istiyorsanız alınmaz fakat benim için önemli değil yeter ki yanımda bir güç kaynağı olsun diyorsanız bu fiyata kaçmaz çünkü ürün orijinal bir ürün.
Bataryalar kullanıldıkça ömrü azalıyor maalesef ömürlük olmuyorlar. Çok abartı paraya kaçmak çok mantıksız.Biraz bütçenizi arttırın ömürlük Baseus, Anker gibi markalardan alın powerbankları. Bir ton korumaları oluyor sertifikalı güvenilir ürünler en azından. Verdiğiniz paraya değer.
Dükkanınız hayırlı olsunOrijinal bir ürün fakat ürünün açıklamasında iPhone 6'yı bilmem kaç kere şarj edilebilir yazıyor yani bundan yaklaşık 7-8 sene öncesinin teknolojisine ait bir powerbank çıkış 5 watt. Yani oldukça yavaş şarj ediyor 11 saatte de dolduğundan bahsediliyor bu fiyata alınır mı şarj hızlı olsun istiyorsanız alınmaz fakat benim için önemli değil yeter ki yanımda bir güç kaynağı olsun diyorsanız bu fiyata kaçmaz çünkü ürün orijinal bir ürün.
Bu çakma be kanka, ikinci el sitelerinde bazen sıfır kapalı kutu orijinaler sahibinden çok uyguna denk gelebiliyor, oradan baksanız daha iyi olur
beş parmağın beşi bir değil hocam. Baseusun söylediğiniz modelde sıkıntısı olabilir yorum yapmayacagım o konuya fakat 2 hafta önce bipow overseas 20000 mah olanı satın aldım ne çok ağır ne de herhangi bir ses veriyor dışarıya. Çok uzun süre kullanım sağladı bana.baseus markasını da pek tavsiye etmem, elbette kaliteli bir marka fakat bazı modelleri sıkıntılı oluyor. anker gibi markalardan almanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha önce fotoğraftaki ürünü kullandım, şarja takınca ses yapıyordu baya, muhtemelen benim ürünüm defoluydu bilemiyorumAlıntıyı görüntüle
yok kral bu da çakma, orijinalini kullanmıştım fotoğraftakiyle alakası yok
iyi yakalamışsın ustamDükkanınız hayırlı olsun
iade diye bir şey varda onunla mı uğraşıp duracaksın? En son slazenger in satıcısından nike dunk low satın aldım ve mağazada giyilmiş ürün yolladılar , ürünü geri kargoladım sonra incelemeye girdi para iadesi kararı çıktı . Sonuç olarak para iademi bile 11.günün sonunda aldım , xiaomi gibi bir ürünün heryerde boy boy replikaları gezinirken neden kendimi ve teknolojik aletlerimi riske atayım ki. En kötü philips in powerbankini alırım en azından sorun çıkarsa muhattabım olur.Niye hocam iade diye bisey yokmu hb de
haklısınbeş parmağın beşi bir değil hocam. Baseusun söylediğiniz modelde sıkıntısı olabilir yorum yapmayacagım o konuya fakat 2 hafta önce bipow overseas 20000 mah olanı satın aldım ne çok ağır ne de herhangi bir ses veriyor dışarıya. Çok uzun süre kullanım sağladı bana.
iyi yakalamışsın ustam
iade diye bir şey varda onunla mı uğraşıp duracaksın? En son slazenger in satıcısından nike dunk low satın aldım ve mağazada giyilmiş ürün yolladılar , ürünü geri kargoladım sonra incelemeye girdi para iadesi kararı çıktı . Sonuç olarak para iademi bile 11.günün sonunda aldım , xiaomi gibi bir ürünün heryerde boy boy replikaları gezinirken neden kendimi ve teknolojik aletlerimi riske atayım ki. En kötü philips in powerbankini alırım en azından sorun çıkarsa muhattabım olur.
Bu arada bu ürünün aynısı pttavm de satılıyordu ve yine sahteydi. Araştırmadan satın almayın derim. Philipsin powerbanki de 10000mah en son indirimde 250 falandı amazonda. Bu ürünü 719 TL ye sattı amazon son indirim fırsatlarında ondan sonra da tükenince 845 e yükselmişti.
Xiaomi powerbank aldım garantisi bittikten 1 hafta sonra bataryası şişti.
Gidipte 2000₺'ye 3000₺'ye alın demiyorum, geçen indirimden 500₺'ye baseus 10k mah 22.5w powerbank kaptık. 1000₺'ye de yine Baseus 20k mAh 30w almıştık. Xiaomi cart curt alana kadar bu daha mantıklı bence.Bataryalar kullanıldıkça ömrü azalıyor maalesef ömürlük olmuyorlar. Çok abartı paraya kaçmak çok mantıksız.
Ben 200e aldım HB satıcı olarak Redmi powerbank 20000mah. Tabi ilk ciktiklarinda aşırı uygunlardi şuan mantıksız doğru diyorsunuz. Geçen aylarda da hypergear 20w 200e aldım amazondan kaliteli güzeldi.Gidipte 2000₺'ye 3000₺'ye alın demiyorum, geçen indirimden 500₺'ye baseus 10k mah 22.5w powerbank kaptık. 1000₺'ye de yine Baseus 20k mAh 30w almıştık. Xiaomi cart curt alana kadar bu daha mantıklı bence.