Neler Yeni

Xiaomi 76GB diğer dosyalar

Typok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Agah Faruk Küçük
Merhabalar, benim Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB depolamaya sahip telefonum var. Telefonda çok uygulama yüklediğimden merak ettim ne kadar yer kapladığını depolamaya girince 108 GB kullanıldığını öğrendim ancak bunların 76GB ı diğer dosyalar. Bu diğer dosyalar nerede ve nereden silebilirim 76GB çok fazla telefonu yiyip bitirmiş yardımcı olurmusunuz.

En İyi Cevap
Bunun sebebi tek bir dosya değildir; kök dizinindeki dosyalar, sistem güncelleme paketleri, uygulama verilerinde gözükmeyen ek uygulama dosyaları, ikinci alandaki dosyalar vs.

Temizlemeyi anlatacağım ama unutmayın ki bu hepsini temizleyemez ve bir kısmı tekrar oluşabilir.

1-
Güvenlik uygulamasını açın ve normal bir temizlik yapın, ardından derin temizleme yapın ve silebildiğiniz kadar dosya silin.
IMG_20210506_231932.jpg

Bunları yaptıktan sonra ikinci alan verilerini silmek için, Ayarlar > ek ayarlar > geliştirici seçenekleri

IMG_20210507_144557.jpg

Eğer geliştirici seçeneklerini bulamıyorsanız, Telefon hakkında > MIUI sürümüne "Artık bir geliştiricisiniz" mesajını görene kadar basın.

Bunun az da olsa etikisi olacaktır.

2-
Önbelleğe alınan...

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Bunun sebebi tek bir dosya değildir; kök dizinindeki dosyalar, sistem güncelleme paketleri, uygulama verilerinde gözükmeyen ek uygulama dosyaları, ikinci alandaki dosyalar vs.

Temizlemeyi anlatacağım ama unutmayın ki bu hepsini temizleyemez ve bir kısmı tekrar oluşabilir.

1-
Güvenlik uygulamasını açın ve normal bir temizlik yapın, ardından derin temizleme yapın ve silebildiğiniz kadar dosya silin.
IMG_20210506_231932.jpg

Bunları yaptıktan sonra ikinci alan verilerini silmek için, Ayarlar > ek ayarlar > geliştirici seçenekleri

IMG_20210507_144557.jpg

Eğer geliştirici seçeneklerini bulamıyorsanız, Telefon hakkında > MIUI sürümüne "Artık bir geliştiricisiniz" mesajını görene kadar basın.

Bunun az da olsa etikisi olacaktır.

2-
Önbelleğe alınan veriler "Diğer Dosyalar" kısmında görünür, bunlar temizlenebilir.

Bu uygulamayı indirin ve açın, arama kısmına com.android.settings.Settings$StorageDashboardActivity yazın.
IMG_20210507_150045.jpg

Buraya basın, şöyle bir menü açılacak,
IMG_20210507_150432.jpg

Basın, ben daha önceden temizlediğim için 55MB gözüküyor.

Bunu düzenli bir şekilde yapmadığınız sürece yine "Diğer" kısmı yine artacaktır, o yüzden ben çok gerekmediği sürece kullanmıyorum.

yiyip bitirmiş yardımcı olurmusunuz.
Yiyip bitirmiyor, telefonun çalışması için gerekli.

En İyi Cevap
Top Bottom