Xiaomi 76GB diğer dosyalar

Typok

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar, benim Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB depolamaya sahip telefonum var. Telefonda çok uygulama yüklediğimden merak ettim ne kadar yer kapladığını depolamaya girince 108 GB kullanıldığını öğrendim ancak bunların 76GB ı diğer dosyalar. Bu diğer dosyalar nerede ve nereden silebilirim 76GB çok fazla telefonu yiyip bitirmiş yardımcı olurmusunuz.

En İyi Cevap
Bunun sebebi tek bir dosya değildir; kök dizinindeki dosyalar, sistem güncelleme paketleri, uygulama verilerinde gözükmeyen ek uygulama dosyaları, ikinci alandaki dosyalar vs.

Temizlemeyi anlatacağım ama unutmayın ki bu hepsini temizleyemez ve bir kısmı tekrar oluşabilir.

1-
Güvenlik uygulamasını açın ve normal bir temizlik yapın, ardından derin temizleme yapın ve silebildiğiniz kadar dosya silin.
IMG_20210506_231932.jpg

Bunları yaptıktan sonra ikinci alan verilerini silmek için, Ayarlar > ek ayarlar > geliştirici seçenekleri

IMG_20210507_144557.jpg

Eğer geliştirici seçeneklerini bulamıyorsanız, Telefon hakkında > MIUI sürümüne "Artık bir geliştiricisiniz" mesajını görene kadar basın.

Bunun az da olsa etikisi olacaktır.

2-
Önbelleğe alınan...
Bunun sebebi tek bir dosya değildir; kök dizinindeki dosyalar, sistem güncelleme paketleri, uygulama verilerinde gözükmeyen ek uygulama dosyaları, ikinci alandaki dosyalar vs.

Temizlemeyi anlatacağım ama unutmayın ki bu hepsini temizleyemez ve bir kısmı tekrar oluşabilir.

1-
Güvenlik uygulamasını açın ve normal bir temizlik yapın, ardından derin temizleme yapın ve silebildiğiniz kadar dosya silin.
IMG_20210506_231932.jpg

Bunları yaptıktan sonra ikinci alan verilerini silmek için, Ayarlar > ek ayarlar > geliştirici seçenekleri

IMG_20210507_144557.jpg

Eğer geliştirici seçeneklerini bulamıyorsanız, Telefon hakkında > MIUI sürümüne "Artık bir geliştiricisiniz" mesajını görene kadar basın.

Bunun az da olsa etikisi olacaktır.

2-
Önbelleğe alınan veriler "Diğer Dosyalar" kısmında görünür, bunlar temizlenebilir.

Bu uygulamayı indirin ve açın, arama kısmına com.android.settings.Settings$StorageDashboardActivity yazın.
IMG_20210507_150045.jpg

Buraya basın, şöyle bir menü açılacak,
IMG_20210507_150432.jpg

Basın, ben daha önceden temizlediğim için 55MB gözüküyor.

Bunu düzenli bir şekilde yapmadığınız sürece yine "Diğer" kısmı yine artacaktır, o yüzden ben çok gerekmediği sürece kullanmıyorum.

yiyip bitirmiş yardımcı olurmusunuz.
Yiyip bitirmiyor, telefonun çalışması için gerekli.

En İyi Cevap
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,252
Üyeler
183,966
Son üye
PC avcısı1
Geri