Xiaomi 90w şarj cihazını 120w ile takaslamak?

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,581
Elimde xiaomi nin 90w şarj cihazı var ve laptopu ucu ucuna şarj etmiyor bu yüzden bana 120w şarj cihazı lazım yine xiaominin. Acaba bu takası en kolay ve ucuz şekilde nasıl halledebilirim. Sahibindende 400-500tl ye 120w şarj cihazları var ama orjinal likleri tam bir bilinmez.

orjinalini bulamazsınız o paralara sanmıyorum ki şarj aleti 2.el satışları da nerdeyse yoktur
1746818318345.webp

Elimde xiaomi nin 90w şarj cihazı var ve laptopu ucu ucuna şarj etmiyor bu yüzden bana 120w şarj cihazı lazım yine xiaominin. Acaba bu takası en kolay ve ucuz şekilde nasıl halledebilirim. Sahibindende 400-500tl ye 120w şarj cihazları var ama orjinal likleri tam bir bilinmez.
Yd kaçak getiriyorlar o şarj karı alabilirsin bı sıkıntı olmaz ama takas yaparlarmı bilmiyorum

orjinalini bulamazsınız o paralara sanmıyorum ki şarj aleti 2.el satışları da nerdeyse yoktur
Alıntıyı görüntüle
sahibindende yüzlerce kutu çıkması ilan var ama orjinallikleri biraz şüpheli hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yd kaçak getiriyorlar o şarj karı alabilirsin bı sıkıntı olmaz ama takas yaparlarmı bilmiyorum
son seçenek kutu çıkması bir şarjı alıp kendi şarjımı ayrı satmak. sizce elimdeki orjinal 90w şarjı ne kadarlık bir fiyattan satmalıyım?

çakmaları da çok tanıdık veya güvenilir birinden alın alıyorsanız : )
bu kumarı oynamaktan başka şansım yok artık. sahibindenden alırım orjinal çıkmazsada 50tl param yanar o da çok sıkıntı değil. sizce yurt dışı başlıklı orjinal 90w şarj cihazını nasıl bir fiyattan satmak doğru olur?

500tl ye dolaptan aldım. arkadaşın bayağı bir orjinal yorumu vardı ama çakma çıkarsada iade etme şansım var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım 14t pro ya 120w veriyor

Dolap’ta keşfettiğime bak! https://link.dolap.com/lpz2vk
fikir için sağolun hocam dolap hiç aklıma gelmemişti.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri