Dostum ben de aynı fikirdeyim, bu saatten sonra telefon alırsam o İphone olur, hem kullanıyorsun, hem değerleniyor. Baktın model değişeceksin, yavaşladı sat üstüne koy daha iyisini al, satarken kolay elden çıkartılabilir birde.
Hala konu içeriğini anlamayanları görüyorum... Dostlar telefonu aldığımda cayır cayırdı, kamerasından da memnundum, hızından da, kağıt üzerinde bakalım snapdragon 888 işlemci 12 gb ram.. mantık olarak ve donanımsal olarak çok sağlam gözükse de asıl sıkıntımız yazılımda, xiaomi bunu size hazmettire hazmettire yapıyor, yavaş yavaş, anlamıyorsun sonra bir bakıyorsun ki tak telefon gitmiş... Dostlar bu söylediklerim boş değil, adam gitmiş mi9t almış 4bin vermiş sen o telefondan ne bekleyebilirsin ki? ben 2-2,5 senelik telefona o zamanın değerli parasıyla 15k vermişim, bir amiral gemisi, donanımsal olarak bakıldığında şu tarihte bile muazzam özelliklere sahip fakat sorunumuz YAZILIM dostlar YA-ZI-LIM...
Xiaomi sizi yeni telefona geçin diye zorluyor, telefonu ben kullanıyorum, ilk aldığımda gece odayı karanlık modda çekiyordum ulan gözümün görmediğini görüyor diyordum şimdi ki performansına bakın anlayacaksınız. BUYRUN GECE YİNE ODAMDA ÇEKTİĞİM DÜN Kİ FOTOĞRAF: