Neler Yeni

İphone Almayın! Aldırtmayın!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
İphone 12 kullanıyorum, ios 17 ile resmen yeni bir telefon almış gibi oldum. Arama ekranından tutun zil seslerine kadar her şey yeni. Tabi alıştığım sesleri ilk etapta farkedemedim ancak ayarlardan eskisine dönmek kolay.
Airdrop'a gelen özellikler, gece bekleme modu, kestirmelerde eskiden otomasyonlarda onay istiyordu, şimdi en çok kullanılabilecek özellikleri onay istemeden otomatik çalıştırılabiliyorsunuz. Daha birçok yenilik.
Diğer markaların hiçbiri verdikleri güncellemlerde bunca değişiklik yapmıyorlar. Sırf güncelleme vermek için güncelleme veriyorlar.
Bu forumda birçok arkadaş yazdı,çizdi. Major sürümlerde telefonunuzu sıfırdan, yeni iphone olarak kurun diye. İtunes üzerinden dfu moda alıp güncelleme yapmak en garantili yöntem olsa da, otadan ios 17 indirip, telefonu sıfırlamak da olur. Ben bu şekilde yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım.
Type c içşn 15 serisine geçmeyi bir an aklımdan geçirdim, ancak şu haliyle telefonumdan çok memnun olduğum için vazgeçtim. Gelecek yıl 90 hz (veya 120) ve usb c 3.0 geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Belki o zaman geçerim.
Çevremde birçok 11 kullanan var ve birçoğu güncelledi cihazlarını. Serzenişte bulunan birkaç kişinin telefonunu sıfırlayınca , yakınmaları da gitti.
Markayı eleştirirken kopyala-yapıştır başlık ve metinler yerine biraz daha araştırıp, yere sağlam basan argümanlar ile yazı yazmak hem forumdaki saygınlığınızı arttırır, hem de başlığın altına gelen yorumların kalitesine katkıda bulunursunuz.
Apple 2 senedir ana modellerde 60hz tutuyor asla 120 yapmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom