FatihKS
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
hepsiburada da 550 tl ye geliyor sizce alınır mı bu bütçe de başka öneriniz var sa önerilere açığım
Sen hangisini alırsın hocamT13 ANC al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçen biraz daha varsa HT05 modeli daha iyi olur. Bütçene bağlı tamamen
Alacak olsanSen hangisini alırsın hocam
ikisi tamamen farklı. Silikonlu veya veya silikonsuz olarak seçmeniz lazım.qcy t20 önerir misiniz?
Eğer silikonlu kulaklığa karar verdiyseniz (kulakl yapısına göre karar verilir bu) Ben olsam mutlaka ANC özellikli kulaklık seçerim. QCY HT05 tercih ederdim. O kadar bütçem yok derseniz T13 ANC üzmez. HT05 direkt olarak kullanma deneyimim olmadı ama T13 ün geliştirilmiş hali olarak düşünebilirsiniz. Bütçe meselesi tamamen. ANC olmasa da olur derseniz. Freebuds SE veya Anker R50i bakabilirsiniz.Sen hangisini alırsın hocam
Alacak olsan
Soundpeats air3 bence daha mantıklı biraz daha pahalı tabi. Ama T20 alınabilir fiyatına göre kesinlikle güzel kulaklıkqcy t20 önerir misiniz?
hocam t13 anc satın aldım teşekkür ederim ilginiz içinikisi tamamen farklı. Silikonlu veya veya silikonsuz olarak seçmeniz lazım.
Eğer silikonlu kulaklığa karar verdiyseniz (kulakl yapısına göre karar verilir bu) Ben olsam mutlaka ANC özellikli kulaklık seçerim. QCY HT05 tercih ederdim. O kadar bütçem yok derseniz T13 ANC üzmez. HT05 direkt olarak kullanma deneyimim olmadı ama T13 ün geliştirilmiş hali olarak düşünebilirsiniz. Bütçe meselesi tamamen. ANC olmasa da olur derseniz. Freebuds SE veya Anker R50i bakabilirsiniz.
Soundpeats air3 bence daha mantıklı biraz daha pahalı tabi. Ama T20 alınabilir fiyatına göre kesinlikle güzel kulaklık
daha önce air 3 kullandım gayet tatmin ediciydi ama ben alıp alıp satıyorum geneldeikisi tamamen farklı. Silikonlu veya veya silikonsuz olarak seçmeniz lazım.
Eğer silikonlu kulaklığa karar verdiyseniz (kulakl yapısına göre karar verilir bu) Ben olsam mutlaka ANC özellikli kulaklık seçerim. QCY HT05 tercih ederdim. O kadar bütçem yok derseniz T13 ANC üzmez. HT05 direkt olarak kullanma deneyimim olmadı ama T13 ün geliştirilmiş hali olarak düşünebilirsiniz. Bütçe meselesi tamamen. ANC olmasa da olur derseniz. Freebuds SE veya Anker R50i bakabilirsiniz.
Soundpeats air3 bence daha mantıklı biraz daha pahalı tabi. Ama T20 alınabilir fiyatına göre kesinlikle güzel kulaklık
rica ederimhocam t13 anc satın aldım teşekkür ederim ilginiz için