kaan07
80+ Bronze
Sistem uygulamaları güncelleyicide güncellemesi varsa güncellemesini yap.Merhabalar sabahtan beri galeriye girmeye çalışıyorum girdikten sonra hemen durduruldu hatası veriyor ve çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Önbellek temizledim yine olmadı ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
Telefon Redmi Note 8
Bu sabah gelen güncelleme bildirimini silmiştim de ben, sistem uygulamaları güncelleyiciye nasıl ulaşabiliyorduk?Sistem uygulamaları güncelleyicide güncellemesi varsa güncellemesini yap.
Ayarlar > Sistem Uygulamaları GüncelleyiciBu sabah gelen güncelleme bildirimini silmiştim de ben, sistem uygulamaları güncelleyiciye nasıl ulaşabiliyorduk?
Telefonu sıfırlayabilirsin.maalesef yok güncelleme
Bunu unutmuşum seçenek varsa silinebilir.Güncellemelerini sil.
Öyle bir şey bulamadım acaba sistem uygulaması olduğu için olabilir miGüncellemelerini sil.
Deneyeceğim inşallah olur.Bunu unutmuşum seçenek varsa silinebilir.
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > Galeri Altta seçenek varsa güncellemeleri kaldır veyatta sil diye ona bas.
Olamaz çünkü bende var.Öyle bir şey bulamadım acaba sistem uygulaması olduğu için olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deneyeceğim inşallah olur.
Galeri uygulamasını bulamazsan sağ üstten sistem uygulamalarını göster de.Öyle bir şey bulamadım acaba sistem uygulaması olduğu için olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deneyeceğim inşallah olur.
Bende yok işte bak atıyorumOlamaz çünkü bende var.Alıntıyı görüntüle
Buldum fakat güncelleme kaldırma seçeneği yokGaleri uygulamasını bulamazsan sağ üstten sistem uygulamalarını göster de.
Benim sürümüm MIUI 11, seninki MIUI 12. MIUI 12'de kaldırılmış demek ki.Bende yok işte bak atıyorum