Neler Yeni

Xiaomi için launcher önerisi

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
Beyler Redmi note 9 kullaniyorum yeni güncelleme indirdim ama telefon çok kasmaya başladı hatta bugün kendi kendine polisi aramış çözümünü bilmiyorum bi laucnher değistirmeyi deneyecegim onerisi olan varmi?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Beyler Redmi note 9 kullaniyorum yeni güncelleme indirdim ama telefon çok kasmaya başladı hatta bugün kendi kendine polisi aramış çözümünü bilmiyorum bi laucnher değistirmeyi deneyecegim onerisi olan varmi?
Telefon kaçakmı?

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Miui 13 note 10 altı cihazlarda çok uyumsuz size önerebileceğim en iyi şey sürüm düşmeniz olacak bana kalırsa 12 ye kadar düşün şuan aynı telefonu kullanıyorum miui12.5.4 te ve bu haliyle bile çok sorunlu.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
Miui 13 note 10 altı cihazlarda çok uyumsuz size önerebileceğim en iyi şey sürüm düşmeniz olacak bana kalırsa 12 ye kadar düşün şuan aynı telefonu kullanıyorum miui12.5.4 te ve bu haliyle bile çok sorunlu.
Nasıl dusucem iste

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Telefonu Sıfırla Ve Gereksiz Uygulamaları Devre Dışı Bırak Ve Sil Telefon Rahatlar

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Bunun pek etkili olacağını sanmıyorum
Launcher Yüklersende Pek Fark Yaratmıyacaktır Emin Ol , Xiaomi'nin Kendi Launcher'i Gayet Stabil Sıfırlaman Bu Yüzden Mantıklı Olan Seçimdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama İlla Launcher Kullanacaksan Nova Launcher Öneririm .

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Launcher Yüklersende Pek Fark Yaratmıyacaktır Emin Ol , Xiaomi'nin Kendi Launcher'i Gayet Stabil Sıfırlaman Bu Yüzden Mantıklı Olan Seçimdir

Ama İlla Launcher Kullanacaksan Nova Launcher Öneririm .
Yok hocam yazılım telefon ile uyumlu değil sürüm değişmeden çözülmez. Adamlar sanki bu telefona miui 13 ü optimize etmeyi unutmuşlar o derece.

Kendim nasil yapicam bilgin varmi?
Youtubedan aratabilirsin gayet detaylı anlatıyorlar ama yok dersen telefoncular max 100 TL'ye çözer bence ben geçen gittiğimde 80 TL'ye hallederim demişti.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
Yok hocam yazılım telefon ile uyumlu değil sürüm değişmeden çözülmez. Adamlar sanki bu telefona miui 13 ü optimize etmeyi unutmuşlar o derece.

Youtubedan aratabilirsin gayet detaylı anlatıyorlar ama yok dersen telefoncular max 100 TL'ye çözer bence ben geçen gittiğimde 80 TL'ye hallederim demişti.
Bide simdy soyle biseyde var ben telefoni zamaninda 2300 e n11 den almistim ama yirtdisi diye bisi yazmiyodu ama o zamanlara gore bi tik uygundu fiyati i yizden nasi emin olucam

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Tuğrul
Bende Poco f1 kullanıyorum. Son zamanlarda telefonda takılma, şarjı hızlı bitme ve yerli yersiz uygulamaların kapanması gibi sorunlar oluyordu. Birkaç forum gezdim hangi launcher daha hafif olur diye, şuanda Niagara launcher kullanıyorum benim baya hoşuma gitti. Onun dışında Lynx launcher kullandım ilk çıkan androidler gibi duruyordu kısa süre sonra değiştirdim. Bu ikisi gerçekten rahatlattı telefonu deneyebilirsin.

Top Bottom