Xiaomi için launcher önerisi

Beyler Redmi note 9 kullaniyorum yeni güncelleme indirdim ama telefon çok kasmaya başladı hatta bugün kendi kendine polisi aramış çözümünü bilmiyorum bi laucnher değistirmeyi deneyecegim onerisi olan varmi?
launcher optimizasyonu değiştirmez ki sadece arayüzü değiştirir

Bide simdy soyle biseyde var ben telefoni zamaninda 2300 e n11 den almistim ama yirtdisi diye bisi yazmiyodu ama o zamanlara gore bi tik uygundu fiyati i yizden nasi emin olucam
İmei ni al e devlette sorgulat öğrenirsin ne olduğunu.

Virüs gibi bir şey olmuş bildiğin bence telefonuda sıfırlamalısın, ve bu launcher olayı ne oluyor bilgi verebilcek varmı?

Ben de note9 pro kullanıyorum. Sürüm gayet stabil çalışıyor ben de.

Peder de 9S var (kaçak) 4 yıldır kullanıyor daha hiçbir sorunu yok sizde nasıl oluyor bilemiyorum

Virüs gibi bir şey olmuş bildiğin bence telefonuda sıfırlamalısın, ve bu launcher olayı ne oluyor bilgi verebilcek varmı?
Hayır beyler xiaomi redmi note 9 (merlin) cihazı kaçaksa yani imei için yazılım atılmışsa ota (ayarlar) üzerinden güncellenmemeli. Çünki yazılım stabil olmuyor. Bende bu durumların aynısını yaşadım ama bu arakadaşın aksine benim cihazım çöküyordu. Yani bu durumun virüsle, launcher ile hiçbir alakası yok bu cihazın derdini sadece sürüm düşmek çözer.

Hayır beyler xiaomi redmi note 9 (merlin) cihazı kaçaksa yani imei için yazılım atılmışsa ota (ayarlar) üzerinden güncellenmemeli. Çünki yazılım stabil olmuyor. Bende bu durumların aynısını yaşadım ama bu arakadaşın aksine benim cihazım çöküyordu. Yani bu durumun virüsle, launcher ile hiçbir alakası yok bu cihazın derdini sadece sürüm düşmek çözer.
Ama kaçak iste dusulurmu yine

Düşülür hocam kaçak olması birşeyi değiştirmez. Hocam telefonun kaçak olması ile ilgili bir mesaj aldınızmı hiç?
Yok almadım e devlette sorgulattigimda kayitsiz cikti sadece

Yok almadım e devlette sorgulattigimda kayitsiz cikti sadece
Hocam yapılacak en mantıklı şey gidin imei atın telefoncuda hemde sürüm düşün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürüm düşmek acayip zor bir şey değil ama imei atmak gerçekten zor.

Hocam yapılacak en mantıklı şey gidin imei atın telefoncuda hemde sürüm düşün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürüm düşmek acayip zor bir şey değil ama imei atmak gerçekten zor.
anladığım kadarıyla kaçak olduğu için sürüm düşerken imei de gidiyor o yüzden yeni imei atmam lazım da orjinal atamam onuda çok pahalı yine kaçak attıracağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,214
Üyeler
184,598
Son üye
Zorkier
Geri