Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
Özellikle mikrofonu fiyatına göre çok iyi. 2 yıl önceki fiyata düşmüş, ihtiyacı olan alsın
O ne kadar
Konuda amazon linki orjinaldir, dediğiniz gibi o arkadaşin yoruma attiği kulaklik sahteOrjinal değil
140 liraydi en son 46₺ ye bu marka kulaklik çok zor ihtiyaciniz varsa alın stok demin bitti yeniden geldi tahminime gore 1-2 saate gene biter.O ne kadar
Hocam kulaklık geldi. Fakat kablosu yassı değil yuvarlak. Üzerinde garanti kağıdı falan var ama emin olamadım sizce orijinal mi?Özellikle mikrofonu fiyatına göre çok iyi. 2 yıl önceki fiyata düşmüş, ihtiyacı olan alsın
OrijinalHocam kulaklık geldi. Fakat kablosu yassı değil yuvarlak. Üzerinde garanti kağıdı falan var ama emin olamadım sizce orijinal mi?
Satıcı Amazon.com.tr olduğundan orijinal olmama ihtimali yok gibi hocam. Yassı olmayan versiyonu da var, Xiaomi'nin Basic, Youth, Fresh vs. bir sürü isimlendirmesi var.Hocam kulaklık geldi. Fakat kablosu yassı değil yuvarlak. Üzerinde garanti kağıdı falan var ama emin olamadım sizce orijinal mi?
zamanında 20 liraya aldığım bir kulaklık çok dayanıksız ama sesi güzeldi kablosu ufak tefek hareketlerde kesilebilirÜrün: https://amzn.to/3zfX5tQ
Stok birazdan bitebilir bi tane aldim cogu sitede 100-160 arası.
Not: Ürünün çok replikası var akakcede urun ismini yazinca farkli markalar çıkıyor aynı marka model ürünü bu fiyata bulmanız çok zor Amazon saticisi sahte ürün yollamaz alacak olan attigim linkten yani amazondan alsın alacaksa.
banada geldi ses kalitesi mükemmel arkasındakı seri veya barkoddan orj olup olmadığı sorgulayabilirsiniz, zaten amazonun sattığı ürün sahte olamaz bilginize.Hocam kulaklık geldi. Fakat kablosu yassı değil yuvarlak. Üzerinde garanti kağıdı falan var ama emin olamadım sizce orijinal mi?