zerolite
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,348
- İsim
- Mertcan
- İlgilendiği Kategoriler
- Kripto
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sistemsel olduğunu düşünmüyorum açıkçası, donanımsal olabilir.Merhaba Arkadaşlar,
Poco X3 Pro - Mikrofonum çok kısık ses kaydediyor.
Poco x3 Pro 128 Gb Telefonu yaklaşık 1.5 - 2 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum fakat ilk defa bir ses kaydı almak istedim.
İnstagram'dan ses yollamak istedim. Normalde telefonu çok etkili bir şekilde kullanmıyorum. Ses de göndermiyordum. İlk aldığım zamanlarda kayıt aldığımda bu şekilde değildi. Zaman geçtikten sonra kendi kendine böyle oldu. Belki de bazı güncelleştirmeleri yüklememeliydim bilmiyorum. Ondan olabileceğini de düşünüyorum.
Nedense çok kısık bir şekilde kayıt alıyor. Ses alan yerde zerre pislik, toz falan yok.
Kendi ses temizleme özelliğini de açtım ama bir işe yaramadı. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Bunun için herhangi bir teknik işlem var mıdır? Bir programa tanıtsak vs çözebilir miyiz? Sesi iyi kayıt etmemesini nasıl çözeriz?
Endonezya 12.0.xx rom yüklüyken bu sıkıntı vardı diyenler oldu. Ses kayıtlarını Kulaklık ile dinlemek durumunda kalmışlar.
Yeni güncelleme yapmış ve Endonezya 13.0.3 versiyonunda denemiş ve sorun çözülmüş...
Ben 'Root' falan atmak istemiyorum bu telefona ya da Rom atma hakkında hiç bir bilgim yok...
Telefonun her şeyi güncel ama bu rom güncellemesi dediğimiz şeyi kendi sitesi mi yayınlıyor yoksa Extra bir şey mi?
Telefona bir şey yapmaktan çekiniyorum açıkçası...
Cihazımın güncellenmesi gerekiyor mu?
Yurtiçinden ( İnceHesap.com'dan) almıştım.
(İmei ile ilgili sorun da yok) direk güncellemeli miyim?
Rom değiştirmek çok zahmetli mi?
Bios güncellerken olduğu gibi telefonlarda da aynı konulara dikkat etmek gerekiyor mu?
Elektrik gitmesi, şarjın az olması gibi şeyler...
Bir de telefondaki her şeyi yedek alabiliyor muyuz?
İçindeki dökümanlar, ses, video, uygulama gibi şeyleri tek bir yazılım ile yedekleyebilir miyiz?
Ücretli de olsa böyle bir yazılım öneriniz varsa alabilirim.