Neler Yeni

Xiaomi Kullanıcıları Teknik Sorun Ve Bilgilendirme Kulübü

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Merhaba Arkadaşlar,

Poco X3 Pro - Mikrofonum çok kısık ses kaydediyor.​

Poco x3 Pro 128 Gb Telefonu yaklaşık 1.5 - 2 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum fakat ilk defa bir ses kaydı almak istedim.

İnstagram'dan ses yollamak istedim. Normalde telefonu çok etkili bir şekilde kullanmıyorum. Ses de göndermiyordum. İlk aldığım zamanlarda kayıt aldığımda bu şekilde değildi. Zaman geçtikten sonra kendi kendine böyle oldu. Belki de bazı güncelleştirmeleri yüklememeliydim bilmiyorum. Ondan olabileceğini de düşünüyorum.

Nedense çok kısık bir şekilde kayıt alıyor. Ses alan yerde zerre pislik, toz falan yok.

Kendi ses temizleme özelliğini de açtım ama bir işe yaramadı. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Bunun için herhangi bir teknik işlem var mıdır? Bir programa tanıtsak vs çözebilir miyiz? Sesi iyi kayıt etmemesini nasıl çözeriz?

Endonezya 12.0.xx rom yüklüyken bu sıkıntı vardı diyenler oldu. Ses kayıtlarını Kulaklık ile dinlemek durumunda kalmışlar.
Yeni güncelleme yapmış ve Endonezya 13.0.3 versiyonunda denemiş ve sorun çözülmüş...
Ben 'Root' falan atmak istemiyorum bu telefona ya da Rom atma hakkında hiç bir bilgim yok...
Telefonun her şeyi güncel ama bu rom güncellemesi dediğimiz şeyi kendi sitesi mi yayınlıyor yoksa Extra bir şey mi?

Telefona bir şey yapmaktan çekiniyorum açıkçası...

Cihazımın güncellenmesi gerekiyor mu?
Yurtiçinden ( İnceHesap.com'dan) almıştım.
(İmei ile ilgili sorun da yok) direk güncellemeli miyim?

Rom değiştirmek çok zahmetli mi?
Bios güncellerken olduğu gibi telefonlarda da aynı konulara dikkat etmek gerekiyor mu?
Elektrik gitmesi, şarjın az olması gibi şeyler...

Bir de telefondaki her şeyi yedek alabiliyor muyuz?
İçindeki dökümanlar, ses, video, uygulama gibi şeyleri tek bir yazılım ile yedekleyebilir miyiz?
Ücretli de olsa böyle bir yazılım öneriniz varsa alabilirim.
Hocam sistemsel olduğunu düşünmüyorum açıkçası, donanımsal olabilir.

Hocam sistemsel olduğunu düşünmüyorum açıkçası, donanımsal olabilir.
Bunun testini nasıl yapabilirim. Bazen güncellemeleri yaptığımız için sorunlar çıkabiliyor ya ondan dolayı da olamaz mı?
Donanımsal olabilecek herhangi bir sıkıntı yaratmadım telefona kendi kendine olamaz herhalde :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam alabilirsiniz isterseniz

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Merhaba arkadaşlar, Forumda Xiaomi ile ilgili hiç kulüp görmedim o nedenle bu kulübü kurmuş bulunmaktayım, Xiaomi deyince herkesin aklına telefon gelse de bildiğiniz üzere teknoloji konusunda çok ileride bu nedenle böyle bir kulüp kurma ihtiyacı duydum katılım şartları aşağıdadır;

İmza:Xiaomi Teknik Destek Kulübü Üyesi

Katılım Şartları
400+ Mesaj
200+ reaksiyon skoru

Şartlarımız bunlardır herhangi bir Xiaomi ürünü kullanmanıza gerek yok, ancak yardım isteyenleri terslemek veya aşağılamak gibi eylemler kulüpten atilmaniza sebep olur, iyi forumlar...
Knk telefon takılıyor ekran donuyor 30 40 dk gelmiyor neden acaba root yok note 8 pro

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Merhaba Arkadaşlar,

Poco X3 Pro - Mikrofonum çok kısık ses kaydediyor.​

Poco x3 Pro 128 Gb Telefonu yaklaşık 1.5 - 2 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum fakat ilk defa bir ses kaydı almak istedim.

İnstagram'dan ses yollamak istedim. Normalde telefonu çok etkili bir şekilde kullanmıyorum. Ses de göndermiyordum. İlk aldığım zamanlarda kayıt aldığımda bu şekilde değildi. Zaman geçtikten sonra kendi kendine böyle oldu. Belki de bazı güncelleştirmeleri yüklememeliydim bilmiyorum. Ondan olabileceğini de düşünüyorum.

Nedense çok kısık bir şekilde kayıt alıyor. Ses alan yerde zerre pislik, toz falan yok.

Kendi ses temizleme özelliğini de açtım ama bir işe yaramadı. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Bunun için herhangi bir teknik işlem var mıdır? Bir programa tanıtsak vs çözebilir miyiz? Sesi iyi kayıt etmemesini nasıl çözeriz?

Endonezya 12.0.xx rom yüklüyken bu sıkıntı vardı diyenler oldu. Ses kayıtlarını Kulaklık ile dinlemek durumunda kalmışlar.
Yeni güncelleme yapmış ve Endonezya 13.0.3 versiyonunda denemiş ve sorun çözülmüş...
Ben 'Root' falan atmak istemiyorum bu telefona ya da Rom atma hakkında hiç bir bilgim yok...
Telefonun her şeyi güncel ama bu rom güncellemesi dediğimiz şeyi kendi sitesi mi yayınlıyor yoksa Extra bir şey mi?

Telefona bir şey yapmaktan çekiniyorum açıkçası...

Cihazımın güncellenmesi gerekiyor mu?
Yurtiçinden ( İnceHesap.com'dan) almıştım.
(İmei ile ilgili sorun da yok) direk güncellemeli miyim?

Rom değiştirmek çok zahmetli mi?
Bios güncellerken olduğu gibi telefonlarda da aynı konulara dikkat etmek gerekiyor mu?
Elektrik gitmesi, şarjın az olması gibi şeyler...

Bir de telefondaki her şeyi yedek alabiliyor muyuz?
İçindeki dökümanlar, ses, video, uygulama gibi şeyleri tek bir yazılım ile yedekleyebilir miyiz?
Ücretli de olsa böyle bir yazılım öneriniz varsa alabilirim.
Hocam mikrofonda genel olarak bir problem var mı? Sesli görüşmelerde veya başka programlarda bir şey yoksa tabi yazılımsaldır. O kadar çok takılacak bir olay değil ve root gibi ekstra ve riskli bir işleme gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk telefon takılıyor ekran donuyor 30 40 dk gelmiyor neden acaba root yok note 8 pro
Hocam cihazı yakın zamanda sık düşürdünüz mü? Yeteri kadar hafıza var mı? Yazılımlar güncel mi? Önce bunlara bir bakın. Veya telefonunuzda fazlaca ve riskli apk dosyaları var mı?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam bende de Note 8 var kitlenip duruyor, kapatıp açma tuşuna uzun süre basılı tut yeniden başlıyor tek çözüm olarak bunu buldum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Xiaomi telefon kullanan arkadaşlara bir sorum var:
13.0.6 güncellemesiyle ilgili sorun yaşıyor musunuz?

Bende başlıca böyle sorunlar var:
1) Wi-Fi kesiliyor. Sürekli kesiliyor ama.
2) Diğer sürümlere göre daha hızlı sarj tükenmesi.
3) Eski sürüme göre artık hep ısınıyor.
4) Bluetooth bağlı olmadına rağmen hoparlörden müzik vermesi.

Telefon: Mi 11 Lite

13.0.6 güncellemesini indirdikten sonra böyle aorun yaşayanlar var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Xiaomi telefon kullanan arkadaşlara bir sorum var:
13.0.6 güncellemesiyle ilgili sorun yaşıyor musunuz?

Bende başlıca böyle sorunlar var:
1) Wi-Fi kesiliyor. Sürekli kesiliyor ama.
2) Diğer sürümlere göre daha hızlı sarj tükenmesi.
3) Eski sürüme göre artık hep ısınıyor.
4) Bluetooth bağlı olmadına rağmen hoparlörden müzik vermesi.

Telefon: Mi 11 Lite

13.0.6 güncellemesini indirdikten sonra böyle aorun yaşayanlar var mı?
Bende mi 9t pro var, sürüm 12.5 da kaldı daha da gelmiyor. Ancak şu wifi kopması bende de var. Neden bilmiyorum.

Hocam mikrofonda genel olarak bir problem var mı? Sesli görüşmelerde veya başka programlarda bir şey yoksa tabi yazılımsaldır. O kadar çok takılacak bir olay değil ve root gibi ekstra ve riskli bir işleme gerek yok.

Kral, mikrofonda genel olarak bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Ama sesli görüşmelerde de sesim karşı tarafa çok düşük gidiyor.

Whatsap, telegram gibi yerlerde ses kaydı attığımda da ekolayzır zerre yerinden oynamıyor dümdüz bir dalga oluşuyor onu söylemeliyim. Root değil belki ama Rom kesinlikle yüklenmesi gerekiyor gibi duruyor. O konuda da şans işi çok fazla arıza çıkabiliyor. Hepsinin içinden geçerim arızaların deneme yanılmayla ama yine de işime gelmiyor Rom atmak, yedekler alıp tekrar kurmak vs ...

Rom sürümlerinde biliyorum bazılarında olmayacak. Tekrar tekrar aynı işlemi eu, global ya da farklı sürümlerde denemem gerekecek. Korkmuyorum bir şey olacağından ama tek bir yöntemin işe yaramayacağına da eminim.

Bir arkadaş Miu forumunda Rom yüklediğinde düzeldiğini söylemesine rağmen yine de daha iyi bir cevap arıyorum.

Daha doğrusu neden kendi kendine bu şekilde bri bozulma oldu onu merak ediyorum. Kimsede uzaktan bakıp nokta atışı yapamıyor haliyle...Garantilerle vessaire de uğraşmak istemiyorum. Bir yollasam 2 ayda gelmez :) Üst düzey bir trick verirsen belki deneyebilirim.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cihazı yakın zamanda sık düşürdünüz mü? Yeteri kadar hafıza var mı? Yazılımlar güncel mi? Önce bunlara bir bakın. Veya telefonunuzda fazlaca ve riskli apk dosyaları var mı?
Düştü de güncellemedim kasıyor diye APK dosyası çok sadece alan var .q

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Düştü de güncellemedim kasıyor diye APK dosyası çok sadece alan var .q
Bazı apk dosyaları benim telefonumda donma ve ses kapatma gibi sorunlara neden oluyordu hocam. Telefonunuzu malwarabytes ile taratın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,190
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom