Kral, mikrofonda genel olarak bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Ama sesli görüşmelerde de sesim karşı tarafa çok düşük gidiyor.
Whatsap, telegram gibi yerlerde ses kaydı attığımda da ekolayzır zerre yerinden oynamıyor dümdüz bir dalga oluşuyor onu söylemeliyim. Root değil belki ama Rom kesinlikle yüklenmesi gerekiyor gibi duruyor. O konuda da şans işi çok fazla arıza çıkabiliyor. Hepsinin içinden geçerim arızaların deneme yanılmayla ama yine de işime gelmiyor Rom atmak, yedekler alıp tekrar kurmak vs ...
Rom sürümlerinde biliyorum bazılarında olmayacak. Tekrar tekrar aynı işlemi eu, global ya da farklı sürümlerde denemem gerekecek. Korkmuyorum bir şey olacağından ama tek bir yöntemin işe yaramayacağına da eminim.
Bir arkadaş Miu forumunda Rom yüklediğinde düzeldiğini söylemesine rağmen yine de daha iyi bir cevap arıyorum.
Daha doğrusu neden kendi kendine bu şekilde bri bozulma oldu onu merak ediyorum. Kimsede uzaktan bakıp nokta atışı yapamıyor haliyle...Garantilerle vessaire de uğraşmak istemiyorum. Bir yollasam 2 ayda gelmez
Üst düzey bir trick verirsen belki deneyebilirim.