Neler Yeni

Xiaomi Kullanıcıları Teknik Sorun Ve Bilgilendirme Kulübü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
annemde redmi note 8 pro babamda note 6 pro var bende katılmak istiyorum kulube

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kral, mikrofonda genel olarak bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Ama sesli görüşmelerde de sesim karşı tarafa çok düşük gidiyor.

Whatsap, telegram gibi yerlerde ses kaydı attığımda da ekolayzır zerre yerinden oynamıyor dümdüz bir dalga oluşuyor onu söylemeliyim. Root değil belki ama Rom kesinlikle yüklenmesi gerekiyor gibi duruyor. O konuda da şans işi çok fazla arıza çıkabiliyor. Hepsinin içinden geçerim arızaların deneme yanılmayla ama yine de işime gelmiyor Rom atmak, yedekler alıp tekrar kurmak vs ...

Rom sürümlerinde biliyorum bazılarında olmayacak. Tekrar tekrar aynı işlemi eu, global ya da farklı sürümlerde denemem gerekecek. Korkmuyorum bir şey olacağından ama tek bir yöntemin işe yaramayacağına da eminim.

Bir arkadaş Miu forumunda Rom yüklediğinde düzeldiğini söylemesine rağmen yine de daha iyi bir cevap arıyorum.

Daha doğrusu neden kendi kendine bu şekilde bri bozulma oldu onu merak ediyorum. Kimsede uzaktan bakıp nokta atışı yapamıyor haliyle...Garantilerle vessaire de uğraşmak istemiyorum. Bir yollasam 2 ayda gelmez :) Üst düzey bir trick verirsen belki deneyebilirim.
Üst düzey bir hareket maalesef yok. Kısa sürede böyle bir bozulma normal değil o yüzden room tek çare gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

annemde redmi note 8 pro babamda note 6 pro var bende katılmak istiyorum kulube
Kulüp keşke aktif olsaydı.:D Forum için faydalı olurdu.

Merhaba arkadaşlar, Forumda Xiaomi ile ilgili hiç kulüp görmedim o nedenle bu kulübü kurmuş bulunmaktayım, Xiaomi deyince herkesin aklına telefon gelse de bildiğiniz üzere teknoloji konusunda çok ileride bu nedenle böyle bir kulüp kurma ihtiyacı duydum katılım şartları aşağıdadır;

İmza:Xiaomi Teknik Destek Kulübü Üyesi

Katılım Şartları
400+ Mesaj
200+ reaksiyon skoru

Şartlarımız bunlardır herhangi bir Xiaomi ürünü kullanmanıza gerek yok, ancak yardım isteyenleri terslemek veya aşağılamak gibi eylemler kulüpten atilmaniza sebep olur, iyi forumlar...
Telefoncuyum mesajlar ve reaksiyonlar hakkında şartlar uymuyor ama katılmak isterim.mi 11 t kullanıyorum

NightWish2434

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar, Forumda Xiaomi ile ilgili hiç kulüp görmedim o nedenle bu kulübü kurmuş bulunmaktayım, Xiaomi deyince herkesin aklına telefon gelse de bildiğiniz üzere teknoloji konusunda çok ileride bu nedenle böyle bir kulüp kurma ihtiyacı duydum katılım şartları aşağıdadır;

İmza:Xiaomi Teknik Destek Kulübü Üyesi

Katılım Şartları
400+ Mesaj
200+ reaksiyon skoru

Şartlarımız bunlardır herhangi bir Xiaomi ürünü kullanmanıza gerek yok, ancak yardım isteyenleri terslemek veya aşağılamak gibi eylemler kulüpten atilmaniza sebep olur, iyi forumlar...
Sorumu anlatayım
Cihazınıza bazı fotoğraflarınızı yüklediniz. Bu fotoğrafları galeri uygulamasından ayrı bir klasöre geçirdiniz. Bu klasörü dosyalarım uygulamasından bulup adının başına nokta koydunuz. (Örn: selam/.selam) normalde .selam diye aratınca yada gizli dosyalar bölümünde gözükmesi gerekiyordu ama ben o dosyayı hiçbir şekilde bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Telefoncuyum mesajlar ve reaksiyonlar hakkında şartlar uymuyor ama katılmak isterim.mi 11 t kullanıyorum
İmza kısmına konudaki imzayı yazabilirsiniz hocam, telefoncu olması çok rahatlatıcı olur.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ssl logic 2 ile birlikte shure sm7b takıyorum canavar gibi ama onu evde yapıyorum :)
BAŞKA DA HARİCİ MİKROFON KULLANMADIM.
Dahili mikrofonda büyük ihtimalle yazılımsal sorun var o zaman. Room tek çare olabilir.

Dahili mikrofonda büyük ihtimalle yazılımsal sorun var o zaman. Room tek çare olabilir.
Ah bir kıyabilsem telefona yapacağım da kıyamıyorum.
Bir de en stabil ya da en iyi rom hangisi bilemiyorum? Deneme yanılmayla bir kaç rom denemem gerektiğini biliyorum.
Bu da işime gelmiyor açıkçası...Başka telefonlarda da durduk yerde böyle sıkıntılar çıkıyor mu acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,632
Üyeler
159,647
Son üye
Enes kaya 8166381
Top Bottom