Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi MDZ-36-DB Bluetooth Hoparlör 1299 TL

yagizd2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yağız DERELİ
Hocam bende Xiaomi Outdoor base modeli var birkaç yıldır kullanıyordum fakat şimdi bluetooth ile bağlanamadığım bir araç kullanıyorum bana yeterli gelmiyor kendi hoparlorum. Bunu alırsam aradaki farkı gerçekten hissedebilir miyim? Baktığımda benimkinde 4W yazıyor bu 30W miş. İlgimi de çok çekti tasarımı. Biraz yanladım bu aleti almaya sizin düşüncenizi de merak ediyorum.
Bluetooth ile bağlanamadığınız araçtan kastınızı araba mı, çok anlamadım ama bence 4w cihazınızdan sonra farkı çokça hissedeceksin. Almanızı tavsiye ederim.

Nufrit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Uğur
Bluetooth ile bağlanamadığınız araçtan kastınızı araba mı, çok anlamadım ama bence 4w cihazınızdan sonra farkı çokça hissedeceksin. Almanızı tavsiye ederim.
Aynen araba hocam çok açık belirtmemişim kusura bakmayın. Bluetooth bağlantısı olmadığı için bu gibi hoparlörlerle işimi görüyorum. Sipariş edeyim gelince dua ederim bolca

yagizd2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yağız DERELİ
Aynen araba hocam çok açık belirtmemişim kusura bakmayın. Bluetooth bağlantısı olmadığı için bu gibi hoparlörlerle işimi görüyorum. Sipariş edeyim gelince dua ederim bolca
Bende de jbl flip 6 var 30w alacağınız ürün ile bayağı benzer performansları. Arabada müzik dinlediğim oldu. Koltuk falan bayağı yalıtım yapıyor o nedenle evde dinlediğiniz kadar iyi olmuyor haberiniz olsun. Konumlandırma çok önemli. Arabanın neresine koyduğunuza göre ses düzeyleri bayağı değişiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,330
Üyeler
159,761
Son üye
reas57
Top Bottom