Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Sistemsel hata, yanlışlık vb. bir şeyler olmuş. Kurum bu cihazları size yollarsa bu hatayı yapan arkadaşın işinden olacağını ve tüm ürünleri ücretini de o kişiye yansıtılacağını da unutmayın. Migrosta çalışan kişi sizde olabilirsiniz. 1000 TL nin bu kadar peşinden koşmanıza gerek yok. Paranızı da zaten hemen iade edeceklermiş. 2 günde dolar 100TL olmassa 799 liradan pek zarar etmezsiniz.

Migros, A101, Bim gibi mağazalardan küçük çikolata cips bisküvi vb. ürün çalan bir sürü kişi var bunların parası zaten işçilerden kesiliyor. Oralarda çalışmak kolay mı sanıyorsunuz. Komşu kızı A101de çalışıyor elektronik ürün çalmışlar. 1500 liraya kadar ücretinin kesildiğine şahidim.

Geçen bimde bir ürünün etiketini değiştirmeyi unutmuş kızın biri. 50 krş daha ucuzu almak için adam mağazayı yıktı ben utandım. birde bunun kavgası yüzünden kasadaki 2 dk lık işimiz yarım saat sürdü.

Çinko karbon insanlara karşı uyguladığınız "Hak Arama Anlayışınızı" kendi işyerinizde çevrenizde apartmanınızda köyünüzde vb. alanlarda size soruyorum uygulayabiliyor musunuz?
Baştan sona yanlış bilgi!!!!

Baştan cevap vereyim gerisini okumaya bile tenezzül bile etmedim. Cihaz bize yollanırsa yanlışlığı yapanın kovulacağı uydurma. İş veren böyle hatalarda işçi kovamaz bir yolunu bulup kovarsa da işçiyi kovduğu için tazminat öder işçi şikayet edip olayı kanıtlarsa ki kolay ek tazminat alır. Velev ki kovuldu yada kovulmadı hiç bir kurum yanlışlık yapılan bedeli işçiye yansıtamaz asla yansıtamaz asla asla. Bunu yapmaya kalksa milyon liralık cezalar yer tek celsede. Ticaret hukuku dersine çalıştığım sıra kaynağın oturduğunuz sandalyedeki bölgenize dayandırdığınız bu metin beni çok üzdü ..

OnurCiftci26

80+ Bronze
Kardeş iyi diyon hoş diyorsun da mesela ben bu cihazı almak için gece gece altın bozdurdum e benim zararımı kim verecek veya ödeyecek hala iade gelmedi bana da acil para lazım oldu ne yapayım öyle hakkımı aramadan susup oturayım mı madem bir şey yapılıyor düzgün yapılsın bu bir işçinin hatası da olabilir her hata illa işten çıkarma olmaz ama elbet bir yaptırım olur yapmasaydı da millet bu kadar mağdur olmasaydı bu ürün başka bir yerde olsaydı n11 vb sitelerde daha temkinli olunurdu Migros’a güvenerek çoğu insan aldı hakkımızı da ararız tabi adamlar belki bizim paramızla yatırım veya belki faiz aldılar ek olarak kaç üye çektiler bu sebeb yüzünden kaç saat fiyat öyle kaldı koskoca Migros bunu hemen halledemiyorsa ceza gelirse onlara katlanacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak para hala iade bile edilmedi bankalar ve Migros yavaştan alacak belli
İade öyle hemen birkaç saat içinde olacak iş değil. En az 2-3 iş günü sürüyor. İade geldikten sonra bankada 1 gün blokede bekliyor. Yani bugün iade ederlerse Pazartesi geçer hesabına.

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
Geçen günlerde Amazon 30 binlik Power bank 75 TL di normal piyasası 300 TL min onlar bile ses çıkarmadan gönderdiler gelmeyenlere aradaki farkı bile vereceklerini söyledi şimdiki fiyat aralığını bile

Elessar

80+ Bronze
Arkadaşlar iptal olan ürünleriniz hakkında Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunun sizin lehinize sonuç çıkacaktır.

mtso387

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat Dünyayıkurtaranadam
Baştan sona yanlış bilgi!!!!

Baştan cevap vereyim gerisini okumaya bile tenezzül bile etmedim. Cihaz bize yollanırsa yanlışlığı yapanın kovulacağı uydurma. İş veren böyle hatalarda işçi kovamaz bir yolunu bulup kovarsa da işçiyi kovduğu için tazminat öder işçi şikayet edip olayı kanıtlarsa ki kolay ek tazminat alır. Velev ki kovuldu yada kovulmadı hiç bir kurum yanlışlık yapılan bedeli işçiye yansıtamaz asla yansıtamaz asla asla. Bunu yapmaya kalksa milyon liralık cezalar yer tek celsede. Ticaret hukuku dersine çalıştığım sıra kaynağın oturduğunuz sandalyedeki bölgenize dayandırdığınız bu metin beni çok üzdü ..
Kişi hakkında şirketimi bilinçli bir şekilde zarara uğrattı diyerekten işlem başlatır ve söke söke donuna kadar alır. Hiç bir şirket batmak uğruna müşterisini memnun etmekle uğraşmaz. Kaldı ki ben ticaret hukuku ile ilgili bir bilgi vermedim. Olaya insani yönden baktım. Yazdığım yazıyı oturduğunuz sandalyedeki bölgenizle yarım okuyup cevap vermeseydiniz keşke.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Sistemsel hata, yanlışlık vb. bir şeyler olmuş. Kurum bu cihazları size yollarsa bu hatayı yapan arkadaşın işinden olacağını ve tüm ürünleri ücretini de o kişiye yansıtılacağını da unutmayın. Migrosta çalışan kişi sizde olabilirsiniz. 1000 TL nin bu kadar peşinden koşmanıza gerek yok. Paranızı da zaten hemen iade edeceklermiş. 2 günde dolar 100TL olmassa 799 liradan pek zarar etmezsiniz.

Migros, A101, Bim gibi mağazalardan küçük çikolata cips bisküvi vb. ürün çalan bir sürü kişi var bunların parası zaten işçilerden kesiliyor. Oralarda çalışmak kolay mı sanıyorsunuz. Komşu kızı A101de çalışıyor elektronik ürün çalmışlar. 1500 liraya kadar ücretinin kesildiğine şahidim.

Geçen bimde bir ürünün etiketini değiştirmeyi unutmuş kızın biri. 50 krş daha ucuzu almak için adam mağazayı yıktı ben utandım. birde bunun kavgası yüzünden kasadaki 2 dk lık işimiz yarım saat sürdü.

Çinko karbon insanlara karşı uyguladığınız "Hak Arama Anlayışınızı" kendi işyerinizde çevrenizde apartmanınızda köyünüzde vb. alanlarda size soruyorum uygulayabiliyor
Haklı olduğun konular olmakla birlikte eksiğin olaya tek taraflı olarak bakman. Buradaki insanların ne banka hesabında 2099₺'den 799₺'ye Air Freyer düşşün de alayım diye köşede bekleyen 799₺'si yok ne de Migros çalışanlarını işinden etmek olarak bahsettiğiniz zihniyetleri de yok. Hakkını savunmak herkesin en doğal hakkı. Kimseyi yatgılayamazsınız. Eğer duyar kasmaya devam edecekseniz buradaki mağdur olan herkese 799₺ den Air Freyer gönderin, herkes memnun olsun madem.

rado2373

80+
şikayet eden insanlı destekliyceğinize saçma yorum atan köstecikler hadi bi işinize boş yapmayın

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı

Çinko karbon insanlara karşı uyguladığınız "Hak Arama Anlayışınızı" kendi işyerinizde çevrenizde apartmanınızda köyünüzde vb. alanlarda size soruyorum uygulayabiliyor musunuz?
Evet uygulayabiliyorum, çünkü işim bu. Ayrıca mücadele ederken çinko, karbon yahut çelik ayrımı yapamıyorum. Hakkın 1 TL’ si yahut 1.000 TL’si olmaz. Zaten buradaki esas mesele para değil insanların yanıltılmasıdır. Oluşan tepkinin ana kaynağı budur. Meseleye tarafsız bakarsanız tüketici olarak bu işin peşine düşülmesi de gayet doğaldır.

Son düzenleme:

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Saçma sapan duyar kasmış sanki migros çalışanı kendisi. Bugün herkesin işi var bende kendi işimde bir hata yapsam patron benide kovabilir tazminatımı vererek. Kim hata yapılınca kovulmuyor? Arkadaş fiyatlandırmada hata yaptı diye kabul edelim ki bu durum çok mantıksız 2099 yazarken 799 mu yazdı fiyata mesela yinede öyle kabul etsek bile yaptığı eğer bir hataysa gerekirse sonucuna katlanmak zorunda hangimiz hatasının sonucunu çekmiyor gerekirse işinden bile olur. Patronlar hangi hata yapan işciyi işten çıkarmıyor sanki? Bu buradaki insanların bende dahil umrunda değil açıkçası. Buradaki insanlar belki son 800 tl parasıyla fritoz aldı migros hem ödemeyi alıp hem saatler sonra göndermedi ürünü insanların günlerce parası içeride kalacak. Belki o kişiye o an lazım olacak. Hayat bu bilinmez. Ayrıca migros savunduğunuz kadar masum bir firma olsaydı çöpten çürük sebze toplayan işçisini hırsızlık adı altında işten atmazdı ben acımıyorum böyle firmalara thh sonucunu bekliyorum.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,235
Üyeler
167,810
Son üye
davvois