❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhabalar. Tüm siparişler iptal edilecekmiş. Al-satçılar seri üzgün 🙂

Ekler

• AA902067-7603-4373-BA72-E8180037224B.png
    AA902067-7603-4373-BA72-E8180037224B.png
    1.6 MB · Hit: 229
Merhabalar. Tüm siparişler iptal edilecekmiş. Al-satçılar seri üzgün 🙂
O kadar zaman nasıl fark etmemişler? Belki binlerce kişi gördü. Saçmalık. THH ile uğraşacağız o halde.

Bu ürüne de al/sat yapmazsınız ya züccaciyeci misiniz. Ben stok açıkken gördüm. İhtiyacım yok diye almadım. Bu konu niye bu kadar şişiriliyor ki anlamıyorum. İhtiyacın yoksa otur aşağı.

Yine klasik bir PR Management'e kurban gittik anlaşılan :) Bu yöntem çok iyi bir reklam yöntemi. Sıfır maliyetle aşırı büyük bir viral reklam kampanyası yapıyorsunuz... O yüzden firmalar kullanmaya başladı. Bundan sonra temkinli yaklaşıcam. Umarım devlet önlemini alır..

Fena üye kastılar. Benim bile hesabım yoktu yeni açmıştım.

Yine klasik bir PR Management'e kurban gittik anlaşılan :) Bu yöntem çok iyi bir reklam yöntemi. Sıfır maliyetle aşırı büyük bir viral management yapabiliyorsunuz. O yüzden firmalar kullanmaya başladı. Bundan sonra temkinli yaklaşıcam. Umarım devlet önlemini alır..
Biz de hukuki yollara başvuralım ucuz maliyetli bir PR Management olmasın o zaman.

Bu ürüne de al/sat yapmazsınız ya züccaciyeci misiniz. Ben stok açıkken gördüm. İhtiyacım yok diye almadım. Bu konu niye bu kadar şişiriliyor ki anlamıyorum. İhtiyacın yoksa otur aşağı.
Kullanılmış prezervatifi al sat yapmaya çalışacak tipler var bu daha hiç bişey :D

sana ne kardeşim adamınn parası vardır alır al-sat yapar kar payından kazanç sağlar ihtiyacı olan da 1-2 tane alır büyük bir aileyse 2 küçükse 1 alır

2000 liralık ürün 800tlye satılırsa öyle olur ayrıca bu fiyata airfryer bulmak imkansız

Al-sat asıl bu tür aletlerde yapılır ve büyük kazançlar kazandırır. İstanbulda bin tane hesaptan bin tane sipariş veren insanlar olduğuna eminim.

Siz bilmeseniz bile Airfryer şuan aşırı popüler bir alet. Beyaz yakalılar sürekli bunu konuşuyorlar. "Airfryer ile şunu yaptım" - "Şöyle yapınca çok güzel oluyor vs" sürekli bu konuşuluyor. Bunu robot süpürgeler ilk çıktığında ki hype'a benzetiyorum. Bu durum bu aleti mükemmel bir yatırım aracına ceviriyor. Böyle işlerle uğraşıyor olsaydım 20 tane alırdım. Letgodan 1300 TL'ye anında satılacağını düşünüyorum.

İlan açıklaması bile belli ;

Düğünümüzde hediye geldi. Biz zaten almıştık o yüzden ihtiyacımız yok. Kutusunu bile açmadık ilk sahibi siz olacaksınız. Alana hayırlı olsun...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri