❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Migrostan mesaj geldi.

Sayin HALIL AYDOGAN, 799,90 TL'lik........... no'lu Migros Ekstra siparisiniz en kisa surede kargoya teslim edilecektir. Siparisinizin durumunu 05303001300 numarali WhatsApp hattimizdan ogrenebilirsiniz. Saglikli gunler dileriz.

Bence formu nasıl dordugunla da alakalı olabilir tüketici hakları kanunundaki maddelerle destekleyip yazarsan senin bilinçli biri olduğunu fark edip gerekli işlemi yapıyorlar bakıyorlar ki bilinçli değilsin pek sümen altına gidiyor gibi
nasıl dolduracagız dilekçe örneği var mi seninkinin

iptal olmadan biyere başvurmayın sonra siz suçlu olursunuz bekleyin az

Migrostan mesaj geldi.

Sayin HALIL AYDOGAN, 799,90 TL'lik........... no'lu Migros Ekstra siparisiniz en kisa surede kargoya teslim edilecektir. Siparisinizin durumunu 05303001300 numarali WhatsApp hattimizdan ogrenebilirsiniz. Saglikli gunler dileriz.
Ben arayınca da hatalı fiyat dediler. Birine verip başka birine vermeme durumu olur mu acaba ?

Sayin XXX . , 1600,30 TL'lik XXX no'lu siparisiniz iptal edilmistir. Saglikli gunler dileriz. Şimdi mesaj geldi

Tüketici hakem heyetlerinin kararlarına karşı yargı yolu açık. Dolayısıyla oradaki memurun insafına göre karar verildiği fikrine katılmıyorum. Ben de daha önce hizmet bedeli adı altında kestikleri yüklü bir bedeli 3-4 ay içinde almıştım. Hukuki yollara başvurmaktan çekinmeyin.

Migros koskoca şirket, eğer yanlış fiyatsa da hemen stok yoktur'a çekebilirdi.
Bence mağazanın açılmasını beklediler, 9 dan itibaren iptal haberleri gelmeye başladı
benimki hala duruyor nedense kargo ile almıştım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri