Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
Bazı arkadaşlar kendini şanssız sanıyor.
EvetAlıntıyı görüntüle
buradan mı başvuruluyor?
Cidden garip bazıları ret yerken bazıları kabul ediliyor. Son yürütmelik ile böyle konularda %100 tüketici haklı konuma geldi zaten ondan dolayı kabul edilmiş olabilir.Gerçekten çok garip. Sizin ki kabul edilirken benimki kabul edilmedi.
Eyvah eyvah peki thh bizi haklı bulursak ve biz herhangi bir şey talep etmezsek dava açarlar mı?THH arkadaşımı haklı bulmuştu ama Migros karşı dava açmış konu mahkemeye taşınıyor. Eğer Migros haklı bulunursa bütün ücreti arkadaşım ödemek zorunda kalacak. Dikkat edin sizlere de karşı dava açabilirler ve haklı çıkarlarsa bütün ücretleri ödemek zorunda kalırsınız.
migrosun haklı olacağı tek tarafı ürün fiyatlandırmasının yanlış olması. bu da sizin elinizde olan bir şey değil. zannetmiyorum mahkemenin migrosu haklı bulacağını. arkadaşına bol şansTHH arkadaşımı haklı bulmuştu ama Migros karşı dava açmış konu mahkemeye taşınıyor. Eğer Migros haklı bulunursa bütün ücreti arkadaşım ödemek zorunda kalacak. Dikkat edin sizlere de karşı dava açabilirler ve haklı çıkarlarsa bütün ücretleri ödemek zorunda kalırsınız.
Direkt açılmış dava bir şey talep etmesini beklemeden.Eyvah eyvah peki thh bizi haklı bulursak ve biz herhangi bir şey talep etmezsek dava açarlar mı?
2-3 avukatla birlikte geliyorlarmış ve yüksek ihtimalle davayı kazanıyorlarmış. Avukatından dava masraflarına kadar her şeyi ödetiyorlar eğer kazanırlarsa internette yazan böyle, aralıkta duruşması olacak bakalım ne karar çıkacak.migrosun haklı olacağı tek tarafı ürün fiyatlandırmasının yanlış olması. bu da sizin elinizde olan bir şey değil. zannetmiyorum mahkemenin migrosu haklı bulacağını. arkadaşına bol şans
Hocam bana pek mantıklı gelmedi koca vatan bilgisayar 3070ti yi 18 bin yerine 12 den vermek zorunda kalmıştı da herhangi dava açmadı migros mu açacak. Gelelim ki açtı mahkemenin thh kararlarını bozma oranları düşük diye biliyorum.THH arkadaşımı haklı bulmuştu ama Migros karşı dava açmış konu mahkemeye taşınıyor. Eğer Migros haklı bulunursa bütün ücreti arkadaşım ödemek zorunda kalacak. Dikkat edin sizlere de karşı dava açabilirler ve haklı çıkarlarsa bütün ücretleri ödemek zorunda kalırsınız.
Kardeşim açtılar işte neyin tatavasını yapıyorsun hala? %80'de davayı kazanacaklar belki insaflı olurlar da dava ücretlerini, avukat ücretlerini ödetmezler.Hocam bana pek mantıklı gelmedi koca vatan bilgisayar 3070ti yi 18 bin yerine 12 den vermek zorunda kalmıştı da herhangi dava açmadı migros mu açacak. Gelelim ki açtı mahkemenin thh kararlarını bozma oranları düşük diye biliyorum. Ayrıca bu durum için sizinde itiraz ve bunun yanında bozulan psikolojiniz için ayrıca bir maddi manevi tazminat davası
Hocam ordaki konu farkli arkadasin dedigi thh sonucunda itiraz veya karsi dava anladigim kadariyla yani ilerleyince durum boyle yapmislar her firmanin birsuru avukati oluyor zaten acmislardirHocam bana pek mantıklı gelmedi koca vatan bilgisayar 3070ti yi 18 bin yerine 12 den vermek zorunda kalmıştı da herhangi dava açmadı migros mu açacak. Gelelim ki açtı mahkemenin thh kararlarını bozma oranları düşük diye biliyorum.
Şikayetvar.comda da ilgili konudaki şikayetlere bakarken birkaç kişiye daha dava açtıklarını gördüm..Kardeşim açtılar işte neyin tatavasını yapıyorsun hala? %80'de davayı kazanacaklar belki insaflı olurlar da dava ücretlerini, avukat ücretlerini ödetmezler.
Alıntıyı görüntüle
Hocam geçmiş olsun öncelikle. Kafama takılan bir nokta var. Dava türünde kurul kararına itiraz var yazıyor. Dava sonuçlandığında eğerki migros haklı bulunursa masrafları kim ödeyecek? Migros kazanırsa kurul hatalı karar vermiş olmuyor mu? Sonuç olarak bu hatalı kararın masraflarını siz mi ödemek zorunda kalıyorsunuz? Hukuktan anlayan birisi varsa cevaplarsa çok sevinirim.Kardeşim açtılar işte neyin tatavasını yapıyorsun hala? %80'de davayı kazanacaklar belki insaflı olurlar da dava ücretlerini, avukat ücretlerini ödetmezler.
Alıntıyı görüntüle