D3ATHLY
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Arkadaşlar migros tarafıma dava açmıştı davayı kazandım ve ürünü bugün aldım.
azimle "savaşan" betonu delermiş, güle güle kullan

Arkadaşlar migros tarafıma dava açmıştı davayı kazandım ve ürünü bugün aldım.
Teşekkürlerazimle "savaşan" betonu delermiş, güle güle kullan![]()
Duruşmaya gittiniz mi ? Benim duruşmayı şubat 23e vermişler.Arkadaşlar migros tarafıma dava açmıştı davayı kazandım ve ürünü bugün aldım.
Hayır, basit yargılama usulü ile yapıldığı için yazılı savunma verdik.Duruşmaya gittiniz mi ? Benim duruşmayı şubat 23e vermişler.
O nasıl oluyor ?Hayır, basit yargılama usulü ile yapıldığı için yazılı savunma verdik.
Benim bildiğim kadarıyla, basit yargılama usulünde herhangi bir duruşma olmuyor Hakim dava dilekçesi ve savunma dilekçelerini inceleyip karar veriyor.O nasıl oluyor ?
Yazı örneği vs atabilir misiniz? Biz de yararlanalım.Benim bildiğim kadarıyla, basit yargılama usulünde herhangi bir duruşma olmuyor Hakim dava dilekçesi ve savunma dilekçelerini inceleyip karar veriyor.
Hocam bu sabah karar belgesi geldi. 799 ücret ödeyip Fritöz 'ü alabileceğimiz söyleniyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Nereden alabilirim?Arkadaşlar migros tarafıma dava açmıştı davayı kazandım ve ürünü bugün aldım.
Bölgendeki migros'a ulaşıp karar belgesini ilet veya müşteri hizmetlerini arayıp kararı söyle.Hocam bu sabah karar belgesi geldi. 799 ücret ödeyip Fritöz 'ü alabileceğimiz söyleniyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Nereden alabilirim?
Benim bildiğim kadarıyla, basit yargılama usulünde herhangi bir duruşma olmuyor Hakim dava dilekçesi ve savunma dilekçelerini inceleyip karar veriyor.
Tabii: https://drive.google.com/drive/folders/1mb9oGX4ZWkVT3N4cNEI4eQEhl2JJWbSUYazı örneği vs atabilir misiniz? Biz de yararlanalım.
Benimki nedir ?basit yargılama usülünde hakim isterse duruşmaya çağırabilir ama genellikle duruşma olmadan karara varılıyor. yargı usülünü öğrenmek isteynler uyaptan tensip zaptı belgesine bakıp öğrenebilirler.
Size dava açıldıktan sonra herhangi bir işlem yaptınız mı yoksa sadece davanın sonuçlanmasını mı beklediniz ?