❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O nasıl oluyor ?
Benim bildiğim kadarıyla, basit yargılama usulünde herhangi bir duruşma olmuyor Hakim dava dilekçesi ve savunma dilekçelerini inceleyip karar veriyor.

Arkadaşlar migros tarafıma dava açmıştı davayı kazandım ve ürünü bugün aldım.
Hocam bu sabah karar belgesi geldi. 799 ücret ödeyip Fritöz 'ü alabileceğimiz söyleniyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Nereden alabilirim?

Benim bildiğim kadarıyla, basit yargılama usulünde herhangi bir duruşma olmuyor Hakim dava dilekçesi ve savunma dilekçelerini inceleyip karar veriyor.

Uyap portal'dan kararları savunmaları vs görebilirsin detaylıca evraklarla birlikte.

basit yargılama usülünde hakim isterse duruşmaya çağırabilir ama genellikle duruşma olmadan karara varılıyor. yargı usülünü öğrenmek isteynler uyaptan tensip zaptı belgesine bakıp öğrenebilirler.

1674548897681.png

basit yargılama usülünde hakim isterse duruşmaya çağırabilir ama genellikle duruşma olmadan karara varılıyor. yargı usülünü öğrenmek isteynler uyaptan tensip zaptı belgesine bakıp öğrenebilirler.
Benimki nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size dava açıldıktan sonra herhangi bir işlem yaptınız mı yoksa sadece davanın sonuçlanmasını mı beklediniz ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,096,010
Üyeler
174,287
Son üye
Bekray
Geri