Xiaomi Mi band 10 çıktı ( alınır mı)

Bence 1800TL ye böyle bir akıllı bileklik için değmez ve zaman ile fiyatı da düşer bence.
En fazla 1500 e düşer diye düşünüyorum 50 dolardan girmiş mi band fetişim var bayada bekliyordum ekran baya değişmiş fakat özellikler pek artmamış

Akıllı bileklik için fiyat fazla bence. Akıllı saat daha mantıklı

biraz takip et piyasayı bence. ikinci elde sadece akıllı bileklik değil saatte bakabilirsin. temiz cihazlar düşüyor. ben 2000tlye galaxy watch 6 40mm bulmuştum. 1,5 yıl garantisi var hemde.

1500 den gelir diyordum hayal kırıklığı oldu, yeni gelen su sporları modu için fiyatına göre rakipsiz ama ne yapayım su sporunu :)
Ben akıllı saatlerin tipini çok beğenmiyorum genel olarak. Klasik tipli olanlar hoşuma gidiyor. Şuanda da hauwei gt4 46mm kullanıyorum yeşil olan versiyonu.

Bant alınmaz. Onun yerine yine Xiaomi saat olabilir.

Bant alınmaz. Onun yerine yine Xiaomi saat olabilir.
İnce olduğu için spor yaparken rahatsız etmiyor o yüzden avantajlı normal saatler terletiyor bileği o acıdan ciddi avantajı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz takip et piyasayı bence. ikinci elde sadece akıllı bileklik değil saatte bakabilirsin. temiz cihazlar düşüyor. ben 2000tlye galaxy watch 6 40mm bulmuştum. 1,5 yıl garantisi var hemde.
Huawei fit 3 buldum 2200 e 2 aylık çizik yok Samsung ve apple almam şarjla uğraşılmaz, akıllı saate spor dışında ihtiyacım yok yoksa almıştım

İnce olduğu için spor yaparken rahatsız etmiyor o yüzden avantajlı normal saatler terletiyor bileği o acıdan ciddi avantajı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei fit 3 buldum 2200 e 2 aylık çizik yok Samsung ve apple almam şarjla uğraşılmaz, akıllı saate spor dışında ihtiyacım yok yoksa almıştım

Aşırı hassastır yalnız. Yan tarafta tuş olmadığı için her şey dokunmatik. Uzun kol giyildiği zaman bant içte kalırsa, ki kalacak. Değmesi bile etkiliyor. Ben Bant 6 kullanmıştım. Sadece yazlık. Kışlıklarla dolaba kaldırdım.

Aşırı hassastır yalnız. Yan tarafta tuş olmadığı için her şey dokunmatik. Uzun kol giyildiği zaman bant içte kalırsa, ki kalacak. Değmesi bile etkiliyor. Ben Bant 6 kullanmıştım. Sadece yazlık. Kışlıklarla dolaba kaldırdım.
9'dan sonra o problem kalktı duşta kullanırken etkilenmiyordu sudan vs

Geri