2'den beri Band serisini kullanıyorum da bi yerden sonra meh ya. Band 4-5'te bile telefonla senkronizasyonu daha sağlıklıydı net bir şekilde hatırlıyorum. Şimdi bazen kendi kafasına göre bağlantısı kopuyor, daha doğrusu senkron olamıyor. Yoksa tüm gün Bluetooth ile bağlı ama sürekli App'i açmanız gerekiyor gün içinde. Yoksa ne bildirim gönderiyor ne bi' şey.
2'den beri Band serisini kullanıyorum da bi yerden sonra meh ya. Band 4-5'te bile telefonla senkronizasyonu daha sağlıklıydı net bir şekilde hatırlıyorum. Şimdi bazen kendi kafasına göre bağlantısı kopuyor, daha doğrusu senkron olamıyor. Yoksa tüm gün Bluetooth ile bağlı ama sürekli App'i açmanız gerekiyor gün içinde. Yoksa ne bildirim gönderiyor ne bi' şey.
Sağ ol hocam da dediğim gibi yıllardır kullanırım ayarlarım da aynı. Zaten uygulamanın mağaza yorumlarına bakarsan son yıllarda bir çok feedback var buna dair ama aksiyon bile almıyorlar. Eskiden ''saat gibi'' işliyordu
8 kullanıyorum dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Hiçbir sorun olmadan kullanıyorum 1 senedir. Bağlantı sorunu, bildirim gelmeme sorunu olmadı hiç. Appi de ayda yılda bir açıyorum o da temayı değiştirmek için.