Neler Yeni

xiaomi mi note 10 lite telefonumun ekranı kırıldı!

Hocam dediğiniz gibi bi' 5000 mAh performansı vermeycek tabii ki 4250 mAh. Ancak burada bataryadan kısarken karşılığında 157 gram gibi harika bir hafiflik alıyorsunuz. Boşuna boşuna bataryadan kısmamış oluyorsunuz yani. Burada tercih size bağlı yani.
Bir de 33W hızlı şarj ile geliyor zaten. %1'den %100'e dolması tam 1 saat sürüyor. Şarj olurken de bayağı az bir süre bekliyorsunuz yani.
Keşke kablosuz şarj özelliği de olsa idi hocam iyi olurdu
Haklısınız hocam teşekkür ederim emeğinize sağlık yardımcı oldunuz 🙏

YiğitAysul

80+ Silver
Hocam bence kullanılabilir haldeyse kullanın sonra yeni bir telefona geçmek daha mantıklı olur

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Hocam bence kullanılabilir haldeyse kullanın sonra yeni bir telefona geçmek daha mantıklı olur
Kullanılabilicek halde hocam ilerleyen zamanlarda yapıtır satarım ya da aile fertlerinden birisine veririm
Ama aklımda daha iyi bir telefon alma düşüncesi var bir süredir

YiğitAysul

80+ Silver
Kullanılabilicek halde hocam ilerleyen zamanlarda yapıtır satarım ya da aile fertlerinden birisine veririm
Ama aklımda daha iyi bir telefon alma düşüncesi var bir süredir
Hocam ekranı yaptırmak fazla maliyetli en mantıklısı yeni bir telefon alıp eskisini başka birine vermeniz

Siz Xiaomi’den hiç memnun değildiniz, neden Mi 11 Lite alarak tekrar Xiaomi’den devam edesiniz ki?
Bence Samsung bakın artık.
Samsung telefonlardan hangisi olabilir ki hocam
Her telefonumun yere ilk düşürmemde ekranı kırılıyor mi note 10 lite dan öncesinde ise 6s vardı onda da ilk düşürmemde ekran kırılmıştı artık telefonlarımın ekranın kırılmasını istemiyorum ki öyle telefonu çok düşüren hor kullanan birisi de değilim ekran koruyucu olduğu halde kırılıyorlar
Önerileriniz nedir sizin hocam ne gibi tavsiylerde bulunursunuz

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Samsung telefonlardan hangisi olabilir ki hocam
Her telefonumun yere ilk düşürmemde ekranı kırılıyor mi note 10 lite dan öncesinde ise 6s vardı onda da ilk düşürmemde ekran kırılmıştı artık telefonlarımın ekranın kırılmasını istemiyorum ki öyle telefonu çok düşüren hor kullanan birisi de değilim ekran koruyucu olduğu halde kırılıyorlar
Önerileriniz nedir sizin hocam ne gibi tavsiylerde bulunursunuz
Tam bütçe nedir bilmiyorum ama Mi 11 Lite civarında A52, A72, A52S 5G, M52 5G modelleri var. Bütçe biraz artarsa S20 FE (SD865) var.

Spigen’in köşeleri sağlamlaştırılmış kılıfı + ekran koruyucusunu alırsanız düşmelere karşı daha dayanıklı olur. Kırılmaz diye bir şey yok tabii kırılacağı varsa kırılıyor. Geçen telefoncunun yanındaydım, adamın 13 Pro Max’i arka cebinden düşüp paramparça olmuştu. Önce eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.

Tam bütçe nedir bilmiyorum ama Mi 11 Lite civarında A52, A72, A52S 5G, M52 5G modelleri var. Bütçe biraz artarsa S20 FE (SD865) var.

Spigen’in köşeleri sağlamlaştırılmış kılıfı + ekran koruyucusunu alırsanız düşmelere karşı daha dayanıklı olur. Kırılmaz diye bir şey yok tabii kırılacağı varsa kırılıyor. Geçen telefoncunun yanındaydım, adamın 13 Pro Max’i arka cebinden düşüp paramparça olmuştu. Önce eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.
Bütçe 7k ya kadar hocam
Spigen i evet duymuştum hocam
Şuanda olan oldu artık bakalım daha iyisi yeni telefona diyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,838
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd