Xiaomi Mi Pad 5 kullananlara sorum var

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
4,910
Tablete ihtiyacım var, bilgisayar çalışmıyor ve benim dersleri bir yerden halletmem lazım. MIUI kullanıldığı için bir miktar tereddüt ettim, çok kötü deneyimlerim var.

Eğer aranızda kullananlar varsa günlük kullanımdaki sorunlarını anlatabilirlerse çok mutlu olurum.

eğer alırsam buradan almayı düşünüyorum.

Tablete ihtiyacım var, bilgisayar çalışmıyor ve benim dersleri bir yerden halletmem lazım. MIUI kullanıldığı için bir miktar tereddüt ettim, çok kötü deneyimlerim var.

Eğer aranızda kullananlar varsa günlük kullanımdaki sorunlarını anlatabilirlerse çok mutlu olurum.

Alperen, bildiğin üzere Windows 11 kurabilirsin buna:

Alperen, bildiğin üzere Windows 11 kurabilirsin buna:
Evet ama eğer telefonlarındaki gibi çok fazla bug yoksa uğraşmaya pek değmez. Garantisi bittikten sonra düşünebilirim ama.

İpad 9.nesil Alırdım Şahsen

İpad 9.nesil Alırdım Şahsen
Senkronizasyon sorunu yaşamama açısından android bir tablet benim için daha iyi olur. Yoksa dediğin cihazda bu fiyata alınabilir en iyi tabletlerden birisi.

Bunun dışında eksileri şunlar:
1. GPS yok
2. EHCI (USB 2.0) olması
ehci çok lazım değil ama gps çalışsa güzel olabilirmiş, dediğim gibi garanti süresi bitince deneyebilirim, şuan miui performansı benim için daha öncelikli.

Senkronizasyon sorunu yaşamama açısından android bir tablet benim için daha iyi olur. Yoksa dediğin cihazda bu fiyata alınabilir en iyi tabletlerden birisi.

ehci çok lazım değil ama gps çalışsa güzel olabilirmiş, dediğim gibi garanti süresi bitince deneyebilirim, şuan miui performansı benim için daha öncelikli.
Senkronizasyon konusunda apple daha iyi bence

Telefon varken tablet ne alaka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,083
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35