Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Portable MDZ-36-DB Bluetooth Hoparlör 749TL

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, 13 saat çalma süresi, entegre mikrofon, IPX7 su geçirmez, Mavi
Ürün 16 watt arkadaslar 🤭
Bluetooth 5.0
Çağrı kabul edip hoparlör üzerinden konusabilirsiniz (dahili mikrofon ile)

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
İyi fiyat

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
aynı üründen kullanıyorum ufaktan deneyimlerimi paylaşayım bi kere şarjı söylenildiği kadar uzun süre gitmiyor hele belli bir zaman geçtikten sonra bi kaç saat full seste dinledikten sonra direk şarj uyarısı veriyor yüksek seste kullanıldığı zaman şarjı çok hızlı bitiyor onun dışında her modelde var mı bilmiyorum ama benim kullandığım modelde 1 yıl kullandıktan sonra %50 ses seviyesinin üstünde basslar bazen patlamaya başladı garantiye göndermeye üşendim amazon direk değişim yapar muhtemelen onun dışında bu fiyatlarda ses seviyesi kalitesi vs gayet güzel bassları mükemmel değil ama yeterli seviyede dış mekanda kullandım çok kez üzerine su döküldü yere düşürdüm ama hala sağlam alacak olan kişilere siyahını tavsiye ederim mavi çok çabuk kirlenip kararmaya başladı şuan koyu lacivert oldu :D

Boyga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Seçkin Karabulut
Aldım bir tane, önümüz yaz :) LG xboom go'lardan bakıyoduım ama gerek yok sanırsam o fiyat farkına. Düşse hoplasa acımayacağım bir şey olur hem :blobdance:

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, 13 saat çalma süresi, entegre mikrofon, IPX7 su geçirmez, Mavi
Ürün 16 watt arkadaslar 🤭
Bluetooth 5.0
Çağrı kabul edip hoparlör üzerinden konusabilirsiniz (dahili mikrofon ile)
fiyati biraz daha düşmüs 700tl olmus bu fiyata baska bluetooth hoporlor onerir misiniz bunu mu alayim

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Bende dün 709 TL ye aldım, Soundcore motion B alacaktım 650 ye sonra bunda karar kıldım
bu iyi gibi ya kullanan baska birisi varsa kullanıcı yorumu iyi olurdu

Boyga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Seçkin Karabulut
Benim hoparlör geldi. 16w gayet yeterli kapalı alan için %60-80de kullanıyorum. Dışarda henüz kullanmadım. İki ses ekolayzırı var bass modu normal mod gibi. ( + ve play ) tuşuna aynı anda basınca değişiyor modlar. Pek fark göremedim modlar değişince seste çünkü genel olarak bass ağırlıklı bir hoparlör.
Ses gecikmesi az. Video izlerken rahatsız etmiyor yani. Üstündeki mikrofonile görüşme yaparken sesiniz anlaşılıyor ama alttan bir gürültü daha geliyor sesle beraber dedi genel olarak arkadaşlarım görüşme yaparken. 700 Tl bandında alınır zaten, çok düşünmeye gerek yok ihtiyaç varsa ve bütçe bu fiyat aralığında kısıtlıysa.

Top Bottom