Neler Yeni

Xiaomi mi11T Pro vs Samsung S22 vs Iphone 12

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi bu üç modelden hangisini önerirsiniz benim için önemli olan uzun ömürlü olması ve kamera performansı telefondan çok oyun oynayan biri değilim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi bu üç modelden hangisini önerirsiniz benim için önemli olan uzun ömürlü olması ve kamera performansı telefondan çok oyun oynayan biri değilim.
iphone o zaman

Kontfire

80+ Silver
Instagram için iphone 12, kamera için s22. İkisi de uzun ömürlü olur.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
iPhone 12.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Instagram için iphone 12, kamera için s22. İkisi de uzun ömürlü olur.
İnstagram için derken ne anlamda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolar tekrardan düşmeye başladı acaba apple zamları geri alıp iphone 13 tekrar 16 bin civarına düşer mi

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
bende 12 var öneririm.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
uzun ömürlü diyince iphone bence. İşletim sistemi güncelleme konusunjda çok başarılı. Belki diğer modellerin kamerası vs bi tık daha iyi olabilir ama yazılımı ve uzun kullanımı için iphone tercih edilmeli

Kontfire

80+ Silver
İnstagram için derken ne anlamda

Dolar tekrardan düşmeye başladı acaba apple zamları geri alıp iphone 13 tekrar 16 bin civarına düşer mi
Instagram a hikaye ve foto atarken ios orjinal kalitede atarken Android cihazlar kaliteyi kırpmak zorunda kalıyor.

Samsung un amiral gemileri uzun yıllar götürüyor ama orta seviye telefonlarindan anca 3 yıl verim alınır. S22 Snapdragon ile geliyor ve firmanin güncelleme sözü vardı yanlış hatırlamıyorsam, bence 5 yıl kullanilabilecek bir cihaz diye düşünüyorum.

Top Bottom