🔥İndirim Xiaomi Mijia Wiha 24'lü Hassas Tornavida Seti 1170TL Satıcı evofone

iyi hocam ne diyim güle güle kulanın
Teşekkür ederim.
Kişisel kullanım, ev kullanımı için kesinlikle asla bu paralar verilmez.

Ancak sadece profesyonel iş amaçlı kullanıp müşteri ürünlerini tamir etmek elektronik cihazlar vs. iş olarak iş amaçlı kullanılacaksa ancak o zaman orijinal marka tercih edilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu 100tlliklerden almıştım 1 sene oldu paslandılar ve uçları kırılıyor toz toz
Yüzlerce replikası var hocam bu tarz ürünlerin. Her birinin kalitesi farklı malesef. Bendeki sette gram sorun yok artık manuel çevirmek sıktığından Shaza nın elektriklisine geçtim kafam çok rahat.

https://www.hepsiburada.com/bosch-4...ama-seti-p-HRBSC2607019504?magaza=Hepsiburada cok da kaliteli bişey değil kardeşim zamanında bende aldım zorlamaya gelmıyor bu varken buna para verilmez
hocam atıgın sette 0.6 y uc tarzı bazı uclar yok elektronik tamir için bu set boschta kalitelidir ama elektronik için pek uygun değil gibi

Teşekkür ederim.

Ancak sadece profesyonel iş amaçlı kullanıp müşteri ürünlerini tamir etmek elektronik cihazlar vs. iş olarak iş amaçlı kullanılacaksa ancak o zaman orijinal marka tercih edilebilir.

Yüzlerce replikası var hocam bu tarz ürünlerin. Her birinin kalitesi farklı malesef. Bendeki sette gram sorun yok artık manuel çevirmek sıktığından Shaza nın elektriklisine geçtim kafam çok rahat.
valla hocam ev kulanımı için ömürlük bi set istenirse gayete alınır bence tercih meselesi tabi

Sanırım 5 yıldır aynı modeli aktif kullanıyorum uçları hala sağlam.

hocam atıgın sette 0.6 y uc tarzı bazı uclar yok elektronik tamir için bu set boschta kalitelidir ama elektronik için pek uygun değil gibi

valla hocam ev kulanımı için ömürlük bi set istenirse gayete alınır bence tercih meselesi tabi
Ev için ömürlük alıp napacaksın hocam alt tarafı tornavida seti, arada 5 kat fiyat farkı var replika tarzı olanlarıyla. 5 sene de bir alsan 5 tane den 25 sene yapar :D

Ev için ömürlük alıp napacaksın hocam alt tarafı tornavida seti, arada 5 kat fiyat farkı var replika tarzı olanlarıyla. 5 sene de bir alsan 5 tane den 25 sene yapar :D
emin olun piyasadaki tüm ucuz tornavidsa setlerini aldım hepside 3-4 kulanıma patates oldu :D

Bu tarz ürünler fason üretim olup herkes kendi markasını bastırarak satış yapabiliyor, dikkatli olmakta fayda var.

bu ğara verilir mi yav otomatik pilli sarjlı da değil hani

Teşekkür ederim.

Sen black decker şarjlı aldıydın ne oldu o iyi mi

Valla 6-7 yıldır hiçbir şey olmadı hocam :D
En az 50 den fazla kere laptop söküp taktım bu setin ucuz versiyonu (markasız) ile ne yalama yaptı ne vida uçları aşındı ne başka bir şey.
Bu para asla verilmez.
aynı şekilde bende markasız kullanıyorum hiç bir sorunu yok

Sen black decker şarjlı aldıydın ne oldu o iyi mi
Aaa ben onun dönüşünü yazmayı unuttum ghşkljdfgşhjlkd
Güzel bu arada, gelir gelmez 4 adet AA alkali pil takıp test ettim, dolapta bir vida vardı onu söküp taktım gram zorlanmadı.
Hb dan 4 adet şarjlı pil aldım biraz voltaj düştü ama %5-10 arası kayıp yarattı bana şarj ederek kullanıyorum şimdi.
500TL ye bedavaymış harbiden

Geri