Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 799
Orijinal mi acaba çakmaları çok bunun daha önce emin olamadığım için ifixit almıştım
İfix iyidir, yanlış hatırlamıyorsam ilk versiyonları ile sonrakiler arasında kalite farkı vardı.Orijinal mi acaba çakmaları çok bunun daha önce emin olamadığım için ifixit almıştım
Dediğim markalar sadece matkap mi üretiyor sanıyorsunmatkapla hassas tornavida setinimi karsılastırıyosunuz![]()
Hocam ben temudan 57 liraya aldım 6 aydır kullanıyorum memnunumçok bi fiyat farkı yok ama ürünün cakmaları her yerde dolanıyor güvenilir almak isteyen olursa
![]()
Xiaomi Mijia Wiha 24Lü Hassas Tornavida Seti Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Xiaomi Mijia Wiha 24Lü Hassas Tornavida Seti ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Xiaomi Mijia Wiha 24Lü Hassas Tornavida Seti fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Shaza nın elektrikli tornavidasını kullanıyorum, uçları malzeme kalitesi falan gayet iyi. Bu paylaştığın ürün de orijinal Shaza ise malzeme kalitesi muhtemelen iyi olacaktır.![]()
Shaza SZT01 24'lü Hassas Tornavida Seti Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Shaza SZT01 24'lü Hassas Tornavida Seti ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Shaza SZT01 24'lü Hassas Tornavida Seti fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
çok benziyor bunlar uçlar aynı kalite mi acaba