C cemztrk 80+ Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Mehdi cem 10 Ağustos 2024 #1 Cihaz MTK işlemcili, helio g99 ultra. Ve global sürüm. IMEI atma işleminde cihaz sökülürmü? Bazı modellerde sökülmüyor sanırım.
Cihaz MTK işlemcili, helio g99 ultra. Ve global sürüm. IMEI atma işleminde cihaz sökülürmü? Bazı modellerde sökülmüyor sanırım.
Matt Murdock 80+ Gold Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 6,458 Dahası Reaksiyon skoru 4,492 İsim Oğuz 10 Ağustos 2024 #2 Direnç ile atıyorlar diye biliyorum bu cihaza. O durumda evet açarlar.
C cemztrk 80+ Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Mehdi cem 10 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Matt Murdock yazmış: Direnç ile atıyorlar diye biliyorum bu cihaza. O durumda evet açarlar. Devamı için tıklayın... Bazı forumlarda baktığımda 4g model MTK cihaz yazılımla oluyormuş
Matt Murdock yazmış: Direnç ile atıyorlar diye biliyorum bu cihaza. O durumda evet açarlar. Devamı için tıklayın... Bazı forumlarda baktığımda 4g model MTK cihaz yazılımla oluyormuş