Neler Yeni

Yardım Xiaomi Note 6 Pro şarjı bitmiş, şuanda hiçbir şekilde açılmıyor

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar,
Sabah uyandığımda şarjı bitmişti. Şarja takıyorum tepki vermiyor , pcye takıyorum QUSB_BULK olarak görüyor telefonu , Açama kapama tuşuna basınca telefonda ışık dahi yanmıyor fakat pcde usbyi çıkar tak sesi geliyor. Sorunu yaşayan veya ne olduğunu bilen var mı ? Teşekkürler şimdiden

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ekran ile ilgili bir problem olabilir mi ?

Lowe

80+ Bronze
Sabah uyandığımda şarjı bitmişti. Şarja takıyorum tepki vermiyor , pcye takıyorum QUSB_BULK olarak görüyor telefonu , Açama kapama tuşuna basınca telefonda ışık dahi yanmıyor fakat pcde usbyi çıkar tak sesi geliyor. Sorunu yaşayan veya ne olduğunu bilen var mı ? Teşekkürler şimdiden
1 2 saat şarjda dursun bakalım hala bişey olmazsa telefonucya gösterin

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran ile ilgili bir problem olabilir mi ?
Yok dostum ekranla ilgili bi sıkıntı olsa pcde bu şekilde görmezdi telefonu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 2 saat şarjda dursun bakalım hala bişey olmazsa telefonucya gösterin
Biraz bekleteceğim bakalım

şarjda iken tepki yok , şarj almıyor telefon muhtemelen

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben çoktan söküp bozmuştum. Allah sabır versin android tayfa işiniz zor.
söktüm zaten batarya ve ekran filmini takıp çıkardım , bi sıkıntı var ama ilk defa başıam geldiği için çözemedim benim derdim içindeki veriler :)

güncel

Son düzenleme:

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
söktüm zaten batarya ve ekran filmini takıp çıkardım , bi sıkıntı var ama ilk defa başıam geldiği için çözemedim benim derdim içindeki veriler :)

güncel
bende eski bi samsung telefon vardı birşeyi bozulmuştu bende açtım içini sonra ekranı kırdım o.O2

geçmiş olsun

YiğitAysul

80+ Silver
İç ekran gitmiş olabilir mi ?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Selim
Benim telefon. Büyük ihtimal brick olmuş emmc yanmış olabilir.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Bendede aynı telefon vardı. Bendekide hiç açılmıyordu ama en azından ekrana şarj olma ekranı gelip gelip gidiyordu. Batarya değişti sorun duzeldı.Bataryası şişmiş dendi. Facebook da xiaomi yardımlasma ve zahter iletişim vs var. Onlar sana yardımcı olur.

Bendede aynı telefon vardı. Bendekide hiç açılmıyordu ama en azından ekrana şarj olma ekranı gelip gelip gidiyordu. Batarya değişti sorun duzeldı.Bataryası şişmiş dendi. Facebook da xiaomi yardımlasma ve zahter iletişim vs var. Onlar sana yardımcı olur.
Birde sorun Rom vs atarken mi başına geldi nasıl oldu açıklarmısın .

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

Birde sorun Rom vs atarken mi başına geldi nasıl oldu açıklarmısın .
yok dostum şarjı bitmiş gece sabahında böyleydi , normalde yapıyodu böyle şarj almıyodu arada , ama bi kaç kere tak çıkar yapınca düzeliyodu , bu sefer çok farklı durumu. Pcde farklı görünüyor cihaz brick olmuş yüksek ihtimal. Şuanda tamircide zaten elimden gelen bişey yok rom atmak dışında , ama içindeki veriler önemli önce servis bi baksın sonra ben müdahale ederim.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
yok dostum şarjı bitmiş gece sabahında böyleydi , normalde yapıyodu böyle şarj almıyodu arada , ama bi kaç kere tak çıkar yapınca düzeliyodu , bu sefer çok farklı durumu. Pcde farklı görünüyor cihaz brick olmuş yüksek ihtimal. Şuanda tamircide zaten elimden gelen bişey yok rom atmak dışında , ama içindeki veriler önemli önce servis bi baksın sonra ben müdahale ederim.
Rom atıp bir dene istersen eğer ıcındekı verıler onemlı ıse. Gecmıs olsun.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Top Bottom