Neler Yeni

xiaomi note 8 pro hata

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ABDULLAH
cihazım note 8 pro durduk yere kendini resetlemeye başladı cihaz şuan kendi kendine recovery menü ye atıyor açılmıyor cihaz nasıl düzelir yada içindeki bilgileri nasıl kurtara bilir lütfen yardım ediniz

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
cihazım note 8 pro durduk yere kendini resetlemeye başladı cihaz şuan kendi kendine recovery menü ye atıyor açılmıyor cihaz nasıl düzelir yada içindeki bilgileri nasıl kurtara bilir lütfen yardım ediniz
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum fakat, telefonun kilidini açmadan içinden bilgi almanız imkansız, SD kart hariç

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
İçindekileri kurtarmanız biraz zor ama telefonu açmanın yolu var, isterseniz anlatabilirim.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
anlata bilirmisin lütfen
Recovery/

"Connect with MIAssistant"

Bunu yaptıktan sonra PC ye şunu indirin,

Ardından bilgisayara bağlayın.
Sizden bilgisayar ve telefonunun resmini çekip atmanızı isteyeceğim. Bu şekilde anlatmaya devam edebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ABDULLAH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Recovery/

Sizden bilgisayar ve telefonunun resmini çekip atmanızı isteyeceğim. Bu şekilde anlatmaya devam edebilicihaz sıfırlanır mı
cihaz sıfırlanmaz dimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ABDULLAH
Recovery/

Sizden bilgisayar ve telefonunun resmini çekip atmanızı isteyeceğim. Bu şekilde anlatmaya devam edebilirim.
dediklerini yaptım şimdi ne yapmam gerek

Dejour

80+ Bronze
Redmi mi Normal Mi mi

Top Bottom