Xiaomi pad 7 modelini iade ettim

Reaksiyon skoru
63
Ürünu yeni aldım ve kullanmaya başladım ürün gereksiz bazen ısınıyor ve dünden itibaren kasmaya başladı bu canımı sıktı ve iade talebi oluşturdum ürünü 13299 TL'ye almıştım eski iPad Air kullanicisi olarak ipade geçmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler

Ürünu yeni aldım ve kullanmaya başladım ürün gereksiz bazen ısınıyor ve dünden itibaren kasmaya başladı bu canımı sıktı ve iade talebi oluşturdum ürünü 13299 TL'ye almıştım eski iPad Air kullanicisi olarak ipade geçmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler
iPad Air den Xiaomi geçilmezki

Ben bu tableti almayı düşünüyordum. Kasma derken hangi uygulamalarda kastı acaba?

bende de var pad7. tablet şarja takılı şekilde, aylarca açık kalıyor yine de bir gram kasma yok. ısınma da öyle abartılcak şekilde yok buna rağmen. teknoloji şans işi..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,656
Üyeler
186,766
Son üye
yiğit5454
Geri