Xiaomi pad 7 modelini iade ettim

Reaksiyon skoru
64
Ürünu yeni aldım ve kullanmaya başladım ürün gereksiz bazen ısınıyor ve dünden itibaren kasmaya başladı bu canımı sıktı ve iade talebi oluşturdum ürünü 13299 TL'ye almıştım eski iPad Air kullanicisi olarak ipade geçmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler

Ürünu yeni aldım ve kullanmaya başladım ürün gereksiz bazen ısınıyor ve dünden itibaren kasmaya başladı bu canımı sıktı ve iade talebi oluşturdum ürünü 13299 TL'ye almıştım eski iPad Air kullanicisi olarak ipade geçmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler
iPad Air den Xiaomi geçilmezki

Ben bu tableti almayı düşünüyordum. Kasma derken hangi uygulamalarda kastı acaba?

bende de var pad7. tablet şarja takılı şekilde, aylarca açık kalıyor yine de bir gram kasma yok. ısınma da öyle abartılcak şekilde yok buna rağmen. teknoloji şans işi..

Abi bende xiaomi pad 7 aldım bende hiç beğenmedim nasıl iade edebilirim birde kutuyu nasıl paketledin ufak şeylerden sorun çıktımı söylermisin lütfen satıcı hepsi burada

@buraksyhn1 Bence Ipad A16 alıp ta denize düşüp yılana sarılmayın. Ipad OS'tan birçok insan şikayetçi.
Samsung Tab S10 FE'nin yazılımı çok daha kullanışlı ve stabil.

@buraksyhn1 Bence Ipad A16 alıp ta denize düşüp yılana sarılmayın. Ipad OS'tan birçok insan şikayetçi.
Samsung Tab S10 FE'nin yazılımı çok daha kullanışlı ve stabil.

Hocam valla aldım 1 ay oldu memnunum ipados 26 yapmadım bilerek bekleyeyim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi bende xiaomi pad 7 aldım bende hiç beğenmedim nasıl iade edebilirim birde kutuyu nasıl paketledin ufak şeylerden sorun çıktımı söylermisin lütfen satıcı hepsi burada
Aldığın yerden iade edeceksin ben kendi kutusuna koyup patpatla sarıp sonra kutuya koyup verdim Hepsiburadada kapında iadeyle

Geri