Xiaomi Pil Sağlığı %43

Yavuxxx

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar 3 gün önce resmi note 11 pro+ aldım ama pil sağlığını kontrol ettiğimde resimdeki gibi %43 2.224 mAh yazıyor ve telefonda 5160 mAh olduğu yazıyor ama telefonda 2.250 mAh 2 tane li-on batarya var bu 3.taraf bir uygulama olduğu için tek bir bataryayı mi görüyor yoksa telefon cidden sorun mu var yardım eder misiniz
Screenshot_2022-07-25-22-32-26-845_com.digibites.accubattery.jpg

Arkadaşlar 3 gün önce resmi note 11 pro+ aldım ama pil sağlığını kontrol ettiğimde resimdeki gibi %43 2.224 mAh yazıyor ve telefonda 5160 mAh olduğu yazıyor ama telefonda 2.250 mAh 2 tane li-on batarya var bu 3.taraf bir uygulama olduğu için tek bir bataryayı mi görüyor yoksa telefon cidden sorun mu var yardım eder misiniz Alıntıyı görüntüle
O uygulamalar bu kadar kısa sürede doğru sonuç vermez. Genelde birkaç hafta uygulamanın arka planda veri toplaması gerekir. Pilde sorun olduğunu sanmıyorum.

O uygulamalar bu kadar kısa sürede doğru sonuç vermez. Genelde birkaç hafta uygulamanın arka planda veri toplaması gerekir. Pilde sorun olduğunu sanmıyorum.
Teşekkur ediyorum

Xiaomi telefonların birçoğunda ilk birkaç ayda pil ömrü hissedilir şekilde azalıyor ondan sonra stabil kalıyor en azından 1-2 yıl boyunca.
Bu uygulamayı 1-2 hafta aktif kullandıktan sonra yorum yapabiliriz.

Geri