Şebeke sorunu oluyor çoğunda az çekiyor a serisi almak daha mantıklı12 nm işlemci ve eMMC depolama biçimi var. Alınmaz. Bu telefon yerine Samsung M34 alabilirsiniz.
Şebeke sorunu oluyor çoğunda az çekiyor a serisi almak daha mantıklı12 nm işlemci ve eMMC depolama biçimi var. Alınmaz. Bu telefon yerine Samsung M34 alabilirsiniz.
Realmenin eski dönemde 6 modelini kullanan biri olarak custom rom atmadan bence kullanılmaz. Kendi android isletim sisteminin akıcılığ8 ve tasarımı yerlerde. Özelleştirme imkanı da sunmuyorRealme 10 8/256 7995 TL ile en uygun fiyat performans telefonu şu an. Daha güncel ve Samsung isteniyor ise sorunsuzluğu ile başı çeken Galaxy A24 6/128 alınabilir 8400 TL fiyatından. Bunların ötesinde 12000 TL ve üzerine kadar olan hiç bir marka/modeli önermem. 12K üzerinde de Vivo V29 Lite ve Nothing Phone 1 alınabilir.
Realmenin eski dönemde 6 modelini kullanan biri olarak custom rom atmadan bence kullanılmaz. Kendi android isletim sisteminin akıcılığ8 ve tasarımı yerlerde. Özelleştirme imkanı da sunmuyor
Note 13 daha iyi ama şahsen ikisi de alınmazRedmi 13 ile Redmi Note 13 aynı telefon mu arkadaşlar bilmediğimden soruyorum ?
hocam xiaomi olması lazım ses kayıt için endonezya romunu yüklemem lazım ayrıca depolamasıda benim için çok önemli 256 tam aradığım sizce değer mi vericem 8.5k çünkü galiba getirin kendi kartına taksit
Artık bootloader kilidi ücretli bir şekilde açılıyor. Direnç değiştirip rom yükletirim dersenizde siz bilirisiniz garantili cihaza kimse yaptırmaz sanıyorum.
aynı değilRedmi 13 ile Redmi Note 13 aynı telefon mu arkadaşlar bilmediğimden soruyorum ?