Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

cornlov

80+ Bronze

Link Nedense bazen çalışmıyor, Uygulamadan Arama yerine giderek "Xiaomi Redmi Buds 6 Play" Olarak aratınız.

(Satıcı MediaMarkt)

Pazarama mobil uygulamasını indirin, Üye olun. (İlk siparişe özel, daha önce sipariş verdiyseniz olmaz)

Sepette bu kodu girin;
MERHABA125

(Kodu yazarken bir kaç kez hata verebilir. Sayfayı yenileyip tekrar yazıp deneyin.)

1000000538.jpg

1000000536.jpg

Son düzenleme:

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
XXXX
(Satıcı MediaMarkt)

Pazarama mobil uygulamasını indirin, Üye olun. (İlk siparişe özel, daha önce sipariş verdiyseniz olmaz)

Sepette bu kodu girin;
SUPER150

Normalde paylaşmayacaktım, Ama diğer sitelerin 450-550 liraya sattığını görünce, Pazaramadaki en ucuz olduğu için paylaşmak istedim. Bana Nays'tan iade gelmişti 100 küsür lira ödemiş oldum. 🫠

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
370 gözüküyor kuponda gecersiz

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
XXXX
İlk siparişe özel sadece. Sitede geçersiz olduğu kategori vardır muhtemelen. Ben en mantıklı bunu buldum.
Ayrıca Nays ile ödersen Pazaramaya %10 geri ödeme veriyor. 25 lirada geri almış olursun 😂
yok yanlış anladın sınırlı sayıda kupon mu 100 kişiye ozel gibi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk siparişe özel sadece. Sitede geçersiz olduğu kategori vardır muhtemelen. Ben en mantıklı bunu buldum.
Ayrıca Nays ile ödersen Pazaramaya %10 geri ödeme veriyor. 25 lira geri almış olursun 😂
naysada para atamıyorum atm kabul etmiyor ibandna gondermeyi denyince ad soy ada nays yazıyorum kabul etmiyo boşuna cıkartrtım o kartı

cornlov

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok yanlış anladın sınırlı sayıda kupon mu 100 kişiye ozel gibi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

naysada para atamıyorum atm kabul etmiyor ibandna gondermeyi denyince ad soy ada nays yazıyorum kabul etmiyo boşuna cıkartrtım o kartı
Kod için son gün 17 kasım diyor sitede.
Ama erken bitebilir gibi düşün. Şartları vs değiştirebiliyorlar çünkü,

Son düzenleme:

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
XXXX
telefondanda kabul etmiyo kodu

Top Bottom