kadiiruzun
80+
Dahası
farklı telefondan dene benimkini iptal etmediler veya bi sor canlı desteğe neden ipal olduğunuSiparişi iptal ediyorlar sürekli. Nasıl alabilirim? Sizde siparişlerinizi kontrol edebilir misiniz?
Kampanya kodu bitmiş. Şimdi hata mesajı aldımfarklı telefondan dene benimkini iptal etmediler veya bi sor canlı desteğe neden ipal olduğunu
Linkini atabilir misiniz?Getir Alışveriş uzerinden yeni üyelere özel 150 TL kupon var. 250 ye alabilirsiniz.
sanmıyorum 17 sine kadar geçerli her kulanıcı 1 her kulanıcı 1 kez kulanabiliyorKampanya kodu bitmiş. Şimdi hata mesajı aldım
getir boykot ( Arapların )Getir Alışveriş uzerinden yeni üyelere özel 150 TL kupon var. 250 ye alabilirsiniz.
Getir üyelegin varsa getir alışverişe tikliyorsun arama kısmında çıkıyor zaten kuponlarimdan 150 TL kuponu secip alıyorsun link verme durumu yok uygulama zatenLinkini atabilir misiniz?
devam ediyorİndirim devam ediyor mu?
Konuyu düzelttim. Kod süresi bitti diyince arkadaş. Bende boşa denemesinler diye silmiştim.İndirim devam ediyor mu?
Siz daha önceden pazarama'dan alışveriş yaptınız mı?Siparişi iptal ediyorlar sürekli. Nasıl alabilirim? Sizde siparişlerinizi kontrol edebilir misiniz?