Yardım Xiaomi Redmi Note 10 Pro Imei Atılır mı ?

WCAN

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar selam. Yurtdışından Xiaomi Redmi Note 10 Pro Dual Sim telefon gelebilir. Ama kayıt paraları yüksek olduğundan İMEİ attırmak istiyorum. Bazı modellere atılmıyormuş galiba. Bu modele İMEİ atılır mı ? Şimdiden teşekkürler.

Atılıyor. Benim cihazıma atıldı kanıtlarını atabilirim.
Atarsan sevinirim. Emin olmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RSA kilidinin sırrı çözüldüyse atılabilir aslında ama bilmiyorum. Tr'de olmadğım için soramıyorum.

Son mesajıma bakabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: WCAN
Teşekkürler. Peki herhangi bir sorun var mı ? Eğer doğru atılamazsa bazı sorunlar olabiliyormuş. Şebekede, kamerada vs.

@Evil Belief merhaba. Bu konu hakkındaki mesajlarinı gördüm. Konu kilitlendigi için soramadım ve buraya etiketlemek istedim. Sonradan öğrendiğin bir şey oldu mu ? Cevap verirsen çok sevinirim.

Bir de siz hangi şehirde attırdınız acaba ? Herkes atamayabilir.

Teşekkürler. Peki herhangi bir sorun var mı ? Eğer doğru atılamazsa bazı sorunlar olabiliyormuş. Şebekede, kamerada vs.

@Evil Belief merhaba. Bu konu hakkındaki mesajlarinı gördüm. Konu kilitlendigi için soramadım ve buraya etiketlemek istedim. Sonradan öğrendiğin bir şey oldu mu ? Cevap verirsen çok sevinirim.

Bir de siz hangi şehirde attırdınız acaba ? Herkes atamayabilir.
O konunun geçerliliği kalmadı, artık atılıyor.
Ayrıntısına ben de hakim değilim. MIUI Türkiye forumlarında daha bilgili insanlar var oraya bir sorun isterseniz.

• Beğen
Şuan hiç bir sorunum yok. Ben uzaktan attırdım bir yazılımcı arkadaşla. Telefonunu verebilirim size de yardımcı o lur.
150 TL gibi bir ücret ödemiştim ama 250 300 diyebilir emin değilim.

• Beğen
O konunun geçerliliği kalmadı, artık atılıyor.
Ayrıntısına ben de hakim değilim. MIUI Türkiye forumlarında daha bilgili insanlar var oraya bir sorun isterseniz.
Süperr. Çok teşekkürler. Alabilirim o hâlde.

Şuan hiç bir sorunum yok. Ben uzaktan attırdım bir yazılımcı arkadaşla. Telefonunu verebilirim size de yardımcı o lur.
Çokk teşekkürler her şey için.

Hocam merhaba bende almayı düşünüyorum ama imei olaylarından kafama tam oturmadı telefonunuzda herhangi bir problem yaşadınız mı

Atılır ama mi kilidini açman lazım önce, 1 hafta sürüyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,266
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri