Atarsan sevinirim. Emin olmak istiyorum.Atılıyor. Benim cihazıma atıldı kanıtlarını atabilirim.
forum.donanimarsivi.com
Teşekkürler. Peki herhangi bir sorun var mı ? Eğer doğru atılamazsa bazı sorunlar olabiliyormuş. Şebekede, kamerada vs.Son mesajıma bakabilirsiniz.Kaçak Xiaomi Telefon Devri Bitiyor!
Muhtemelen çıkacak hocam kesin konuşamıyorum 1635178797 Ben olsam böyle bir şey yapmazdım riske girmiş olursunuz ama alanlar beklesin cikabilir risk severim :Dforum.donanimarsivi.com
Bir de siz hangi şehirde attırdınız acaba ? Herkes atamayabilir.Son mesajıma bakabilirsiniz.Kaçak Xiaomi Telefon Devri Bitiyor!
Muhtemelen çıkacak hocam kesin konuşamıyorum 1635178797 Ben olsam böyle bir şey yapmazdım riske girmiş olursunuz ama alanlar beklesin cikabilir risk severim :Dforum.donanimarsivi.com
O konunun geçerliliği kalmadı, artık atılıyor.Teşekkürler. Peki herhangi bir sorun var mı ? Eğer doğru atılamazsa bazı sorunlar olabiliyormuş. Şebekede, kamerada vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Evil Belief merhaba. Bu konu hakkındaki mesajlarinı gördüm. Konu kilitlendigi için soramadım ve buraya etiketlemek istedim. Sonradan öğrendiğin bir şey oldu mu ? Cevap verirsen çok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de siz hangi şehirde attırdınız acaba ? Herkes atamayabilir.
Süperr. Çok teşekkürler. Alabilirim o hâlde.O konunun geçerliliği kalmadı, artık atılıyor.
Ayrıntısına ben de hakim değilim. MIUI Türkiye forumlarında daha bilgili insanlar var oraya bir sorun isterseniz.
Çokk teşekkürler her şey için.Şuan hiç bir sorunum yok. Ben uzaktan attırdım bir yazılımcı arkadaşla. Telefonunu verebilirim size de yardımcı o lur.
150 TL gibi bir ücret ödemiştim ama 250 300 diyebilir emin değilim.
Hocam merhaba bende almayı düşünüyorum ama imei olaylarından kafama tam oturmadı telefonunuzda herhangi bir problem yaşadınız mıŞuan hiç bir sorunum yok. Ben uzaktan attırdım bir yazılımcı arkadaşla. Telefonunu verebilirim size de yardımcı o lur.
150 TL gibi bir ücret ödemiştim ama 250 300 diyebilir emin değilim.
Hiçbir problem yaşamadım.Hocam merhaba bende almayı düşünüyorum ama imei olaylarından kafama tam oturmadı telefonunuzda herhangi bir problem yaşadınız mı
reis bende o arkadaşın numarasını alabilirmiyimHiçbir problem yaşamadım.