Xiaomi Redmi Note 10S vs Samsung A32 seçimi

pinkward

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Bütçe
4000
Merhaba arkadaşlar. Yeni telefon alacağım bütçem max 4 civarı. Bu iki telefon arasında kaldım. Benim için kamera çok önemli ve tabii ki hızı. Hangisi daha iyi? A32ye daha yakın gibiyim. Hangisi beni üzmez yorumlarını bekliyorum.

Yanlış Bilgilendirme
Merhaba arkadaşlar. Yeni telefon alacağım bütçem max 4 civarı. Bu iki telefon arasında kaldım. Benim için kamera çok önemli ve tabii ki hızı. Hangisi daha iyi? A32ye daha yakın gibiyim. Hangisi beni üzmez yorumlarını bekliyorum.
Kesinlikle A32 hem kamera açısından hem işlemci acisindan daha iyi ayriyetten ekran yenileme hızı 90 buda daha akıcı kullanım sunuyor

Hocam tek yönlü bir karşılaştırma yapmış arkadaş

Hocam tek yönlü bir karşılaştırma yapmış arkadaş
Tek yönlü değil aslında diğerinin + olarak bundan üstün bir şeyi bulunmadığı için sadece bunu yazdım hatta yazayim 10S için de sadece ekran kaydı 2k kaydediyor onun dışında bir artısı yok gördüğüm kadarıyla

Tek yönlü değil aslında diğerinin + olarak bundan üstün bir şeyi bulunmadığı için sadece bunu yazdım hatta yazayim 10S için de sadece ekran kaydı 2k kaydediyor onun dışında bir artısı yok gördüğüm kadarıyla
Peki hocam ikisinin işlemcisini ve kaç w hızlı şarj yaptığını söyler misiniz? Ayrıca arkadaş hız sorduğu için Redmi Note 10S in dahili depolaması UFS 2.2 kullanıyor A32 ne kullanıyor?

Peki hocam ikisinin işlemcisini ve kaç w hızlı şarj yaptığını söyler misiniz? Ayrıca arkadaş hız sorduğu için Redmi Note 10S in dahili depolaması UFS 2.2 kullanıyor A32 ne kullanıyor?
Siz 10S daha mı iyi diyorsunuz? Hoparlordeki mono olayı (Samsung) üzer mi?

Siz 10S daha mı iyi diyorsunuz? Hoparlordeki mono olayı (Samsung) üzer mi?
Bence düşük seviyedeki samsunglar alınmaz. Redmi Note 10Sin işlemcisi MediaTek Helio 95 (327.000) A32ninki MediaTek Helio 80 (231000)
Hızlı şarj olarak 10S 33w A32 ise 15w Depolama teknolojisi ise (Bilgisayarlardaki ssd gibi)10S te ufs2.2 A32 yi bulamadım. Kamera konusuna çok hakim değilim ancak donanım olarak benzerler ikisi arasında çok fark olacağını zannetmiyorum. Mono hoparlör biraz üzebilir. Ayrıca A32 90hz olasada 10S in ekranı daha kaliteli.

Redmi Note 10S. Ben şuan ondan yazıyorum. Sorunuz varsa cevaplayayım.

Hızlı şarj note 10s 33w A32 15 w hızlı sarji var A32 UFS 2.1 kullanıyor
Post automatically merged:

Bence düşük seviyedeki samsunglar alınmaz. Redmi Note 10Sin işlemcisi MediaTek Helio 95 (327.000) A32ninki MediaTek Helio 80 (231000)
Hızlı şarj olarak 10S 33w A32 ise 15w Depolama teknolojisi ise (Bilgisayarlardaki ssd gibi)10S te ufs2.2 A32 yi bulamadım. Kamera konusuna çok hakim değilim ancak donanım olarak benzerler ikisi arasında çok fark olacağını zannetmiyorum.
Kamera olarak A32 daha iyi fakat tek eksiği ekstra seçenekler olarak az ağır çekim vs. gibisinden siz neye önem veriyor iseniz ona göre son kararı verirsiniz bana kalırsa A32 alırdım

Geri