Xiaomi Redmi Note 10S vs Samsung A32 seçimi

Ben de 10s den yazıyorum ilk defa 5000lik bataryaya geçtim ve iyi gidiyor şarjı.Bir saatte tamamen şarj oluyor.Arayüzüde hızlı Samsung un kamerası nasıl bilmem ama ben çok kamera kullanmadığım için yeterli bana göre.Bu arada telefonda oyunda oynamam.Diğer uygulamalarda da stabil Instagram, Twitter ws . Telefonu 3 aralıkta aldım.128 gb depolamada bana gayet yeterli.Tek kötü yanı metal değil plastik.Oda bu fiyat aralığında normal hoparlörü de çok iyi ben Huawei p smart 2019dan geçtiğim için bana devrim gibi bir şey oldu bu anlamda

Son düzenleme:
Nedenini söyler misin peki açıklayarak bende bilmediklerimi öğrenmiş olurum şimdiden teşekkürler

A32'nin 6/128 en yüksek modeli ile 10S 8/128 en düşük modeli karşılaştırmasına yukarıdaki linkten ulaşabilirsin. 10S her türlü daha iyi.

Redmi Note 10S. Ben şuan ondan yazıyorum. Sorunuz varsa cevaplayayım.
Benim için kamera, hız vs önemli hani en elzem tabii bir de hoparlor olayı var A32de mono bu beni düşündürdü. Chipset olarak Snapdragon değil ısınma sorunu var diyorlar bu doğru mu? Telefonda oynacağım oyun max Tft olacak zaten. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 10s den yazıyorum ilk defa 5000lik bataryaya geçtim ve iyi gidiyor şarjı.Bir saatte tamamen şarj oluyor.Arayüzüde hızlı Samsung un kamerası nasıl bilmem ama ben çok kamera kullanmadığım için yeterli bana göre.Bu arada telefonda oyunda oynamam.Diğer uygulamalarda da stabil Instagram, Twitter ws . Telefonu 3 aralıkta aldım.128 gb depolamada bana gayet yeterli.Tek kötü yanı metal değil plastik.Oda bu fiyat aralığında normal hoparlörü de çok iyi ben Huawei p smart 2019dan geçtiğim için bana devrim gibi bir şey oldu bu anlamda
Plastik olması benim için önemli değil içi iyi olsun yeter :D Sanırım makro çekim falan da var 10s modelinde. Hocam Huawei P40 lite önerildi onu biliyor musunuz?

A32'nin 6/128 en yüksek modeli ile 10S 8/128 en düşük modeli karşılaştırmasına yukarıdaki linkten ulaşabilirsin. 10S her türlü daha iyi.
Site için teşekkür ederim hocam ben de bakarım :D

Benim için kamera, hız vs önemli hani en elzem tabii bir de hoparlor olayı var A32de mono bu beni düşündürdü. Chipset olarak Snapdragon değil ısınma sorunu var diyorlar bu doğru mu? Telefonda oynacağım oyun max Tft olacak zaten. Teşekkür ederim.
G95 ısınmıyor o kadar. Uzun kullanımda hissediliyor (en az 2 saat sonra). Kamerası da tatmin ediyor. Hız olarak da SATA SSD hızında UFS 2.2 var. A32 de eMMC 5.1 var diye biliyorum çünkü M32 ile benzer.

G95 ısınmıyor o kadar. Uzun kullanımda hissediliyor (en az 2 saat sonra). Kamerası da tatmin ediyor. Hız olarak da SATA SSD hızında UFS 2.2 var. A32 de eMMC 5.1 var diye biliyorum çünkü M32 ile benzer.
Ekranı Amoled değil mi Ips değil? Samsunglar super amoled ama Xiada da problem yaşatmaz bence

Hocam attığınız link yanlış mi 10s değil redmi note 10s den bahsediyoruz

Plastik olması benim için önemli değil içi iyi olsun yeter :D Sanırım makro çekim falan da var 10s modelinde. Hocam Huawei P40 lite önerildi onu biliyor musunuz?
Evet makro çekimide çok başarılı.P40 lite hakkında bilgim yok maalesef.Makro çekimden bir fotoğraf ben çektim

Ekler

• IMG_20211207_103417.jpg
    IMG_20211207_103417.jpg
    289.2 KB · Hit: 63
Hocam attığınız link yanlış mi 10s değil redmi note 10s den bahsediyoruz
Redmi olması gerek di mi Mi atmış arkadaş
Yanlışlık için üzgünüm arkadaşlar. Doğrusu bu.

Ek olarak farklı cihazlara baktığım için yorumumu revize etmek isterim.

Note 10S , A32'den farkla olmasa dahi daha iyi bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Merhaba arkadaşlar. Yeni telefon alacağım bütçem max 4 civarı. Bu iki telefon arasında kaldım. Benim için kamera çok önemli ve tabii ki hızı. Hangisi daha iyi? A32ye daha yakın gibiyim. Hangisi beni üzmez yorumlarını bekliyorum.
Note 10s ile a32 değil a52 kıyaslanır. Note 10s almak daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,507
Üyeler
191,835
Son üye
Burak5ler
Geri