xiaomi redmi note 8 alınır mı?

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,297
arkadaşlar max 2500tl ye kadar telefon bakıyorum ve aklımda 2 telefon var biri xiaomi redmi note 8 biri oppo realme 6, şimdi oppo markası kalitesiz mi birde hangisini önerirsiniz? başka önerilere açığım ama saçma marka istemiyorum.

arkadaşlar max 2500tl ye kadar telefon bakıyorum ve aklımda 2 telefon var biri xiaomi redmi note 8 biri oppo realme 6, şimdi oppo markası kalitesiz mi birde hangisini önerirsiniz? başka önerilere açığım ama saçma marka istemiyorum.
oppo ısınıyor diye biliyorum redmiyı al

Oppo’nun hiçbir telefonu f/p değil.
Note 9 al dostum. Ya da Realme 6.

Note 8 gerçekten iyi bi telefon, güncelleme tarafında sıkıntısı var maalesef.

oppo şu anlık tam gösterilmediği yani herkesçe kulanılmadığı için bence oppo alma tanıdığımızda opponun son modelinde sim kartı okumama problemi yapmış hem servisleri Türkiyede varmı o bile belli değil gerçi xiaominin de yok ama https://www.hepsiburada.com/huawei-p40-lite-e-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000TBK1N bu telefon indirimde illaki android diyorsan huawei al derim ama azcık daha para biriktirirsen iphohe 7 al çünkü androidlerin ömrü oluyor yani 5 yıl sonra kasmaya donmaya yavaşlamaya güncelleme almamaya başlıyor ama ios her zaman güncel ve stabil bir sürüm olduğu için iphone kullanmanı tavsiye ederim kendim hem ios hem android kullandım iosdan daha çok memnun kaldım gerek güvenlik gerekse hızdan ödün vermiyor seçim sana kalmış

Kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin .
(redmi note 8 )

oyun, ısınma ve hız konusunda nasıl acaba?
pubg mobile en düşük ayarlar 30 fps alıyor drop çok ama çok nadir giriyor ama siste kasıyor.
Isınma konusunda 45 dereceyi geçmiyor oyunlarda kılıfla takarsan pek hissetmiyorsun.
Hız konusunda gayet iyi.
Not:Alacaksan asla ama asla şarjda oynama bende batarya gitti bu yüzden.

PUBG mobile en düşük ayarlar 30 fps alıyor drop çok ama çok nadir giriyor ama siste kasıyor.
Isınma konusunda 45 dereceyi geçmiyor oyunlarda kılıfla takarsan pek hissetmiyorsun.
Hız konusunda gayet iyi.
Not:Alacaksan asla ama asla şarjda oynama bende batarya gitti bu yüzden.
30 az ya, hemde en düşük, telefondan soğudum, biraz daha arttırıp xiaomi redmi note 9 4gb ramli olanını alsammı ki? birde youtube da daha fazla sanki okadar nası düşük oluyo

note 9 aynı fiyatta note 9 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,401
Üyeler
191,092
Son üye
n4c4ti1214
Geri