Xiaomi redmi note 8 pro vs redmi note 9 pro

Reaksiyon skoru
85
bu ikisi arasında redmi note 9'u al hem daha yeni hem kamerası bir tık hemde işlemci konusu ise bence düşünülecek bir şey değil

yalnız bu iki model daha ucuza gelicek bize 100-200TL fark var aralarında hangisi daha mantıklı
ben bunu alırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ikisi arasında redmi note 9'u al hem daha yeni hem kamerası bir tık hemde işlemci konusu ise bence düşünülecek bir şey değil
redmi note 8 pro'nun kamerası 9 ile aynı fakat 8'in kötü yanı biraz eski olması android 8.1

Arkadaşlar ben redmi note 8 pro düşünüyorum çünkü epeyden karşılaştırdığımda note 8'in işlemcisi daha iyi hemde antutu puanı daha iyi bide telefonlardan anlayan varsa onlara sormak istedim
Oyun olarak Note 8 PRO daha iyi, normal kullanım için ise Note 9 PRO daha iyi.

Evet Redmi Note 8 Pro Antutu puanında bir tık daha önde ancak Redmi Note 9 Pro genel anlamda daha iyi bir cihazdır.
Ben olsam kesinlikle Redmi Note 9 Pro alırdım. Evet işlemcisi bir tık daha güçsüz ancak arada ciddi bir fark yok.
Batarya konusunda 520 mAh'lık bir fark var. Biliyorum ilk bakışta pek fazla gözükmeyen bir miktar.
Ancak üstüne üstlük RN 9 Pro'nun işlemcisi 8 nm iken RN 8 Pro'nun işlemcisi 12 nm.
Nm değeri ne kadar düşük olursa telefon o kadar az enerji harcar diyebiliriz.
520 mAh'lık bu farkın üzerine RN 9 Pro'nun daha az enerji harcaması RN 8 Pro'ya fark atmasını sağlayacaktır.
Aynı şekilde nm düşük oldukça telefon daha az ısınır.

Haklısınız fakat ben 14 yaşındayım redmi note 9 pro çok büyük benim arkadaşımda vardı elime sığmaz cebime girmez gibi görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,509
Üyeler
198,577
Son üye
StonerR
Geri