MIUI mi kullanıyorsun?redmi note 8 telefonumu rootladım(bootloader kilidi açık) telefona root attıktan sonra redmi yazısı gelip 1-2 sn sonra kapanıp tekrar açılıyor
(fast boot moduna girebiliyorum ve twrp dw açılıyor).
MIUI sürümünü ve bölgeni söyler misin?evet
..
xiaomi redmi note 8MIUI sürümünü ve bölgeni söyler misin?
Örnek olarak V12.5.5.0 TR gibi
Ayrıca telefon modelin nedir?
twrp ye girebiliyorum demişssin. PC telefonu görüyorsa şu dosyayı flashla. Eğer twrp stoksa orangefox vb kurabilirsin.xiaomi redmi
xiaomi redmi note 8
MIUI global 12.5.2
MAGISK ile yapmıştım romu tekrar yüklemeyi denedim oldu galiba tekrar açılmasını bekliyorum telefonun(MIUI yazısında)twrp ye girebiliyorum demişssin. PC telefonu görüyorsa şu dosyayı flashla. Eğer twrp stoksa orangefox vb kurabilirsin.
(Stok twrp dediğim de wipe data falan yazan klasik xiaomi twrp' si)
Eğer twrp stokta yaz orangefox girmene yardımcı olayım. Ayrıca root' u MAGISK ile mi yaptın yoksa farklı bir yöntem ile mi?
ROMU tekrar yüklemek sorunu çözer. Boot.img da tek başına yeter çünkü magisk sadece boot' u değiştiriyor. Aynı şey kısaca.MAGISK ile yapmıştım romu tekrar yüklemeyi denedim oldu galiba tekrar açılmasını bekliyorum telefonun(MIUI yazısında)
yardımın için teşekkürler tekrar rootlamaya çalışırsam sorun tekrar olurmuROMU tekrar yüklemek sorunu çözer. Boot.img da tek başına yeter çünkü magisk sadece boot' u değiştiriyor. Aynı şey kısaca.
Olabilir. patch vbmeta seçeneğini tikliyor musun tiklemiyor musun soruyor olması lazım onuyardımın için teşekkürler tekrar rootlamaya çalışırsam sorun tekrar olurmu