Çözüldü✓ xiaomi redmi note 8 root sonrası telefon açılmıyor

trk1520

80+
Reaksiyon skoru
4
redmi note 8 telefonumu rootladım(bootloader kilidi açık) telefona root attıktan sonra redmi yazısı gelip 1-2 sn sonra kapanıp tekrar açılıyor
(fast boot moduna girebiliyorum ve twrp dw açılıyor).

redmi note 8 telefonumu rootladım(bootloader kilidi açık) telefona root attıktan sonra redmi yazısı gelip 1-2 sn sonra kapanıp tekrar açılıyor
(fast boot moduna girebiliyorum ve twrp dw açılıyor).
MIUI mi kullanıyorsun?

Hardbrick gibi duruyor önemli bir dosyanız yoksa orijinal roma geri dönün.
Sorumluluk size ait.

xiaomi redmi

xiaomi redmi note 8
MIUI global 12.5.2
twrp ye girebiliyorum demişssin. PC telefonu görüyorsa şu dosyayı flashla. Eğer twrp stoksa orangefox vb kurabilirsin.
(Stok twrp dediğim de wipe data falan yazan klasik xiaomi twrp' si)

Eğer twrp stokta yaz orangefox girmene yardımcı olayım. Ayrıca root' u MAGISK ile mi yaptın yoksa farklı bir yöntem ile mi?

twrp ye girebiliyorum demişssin. PC telefonu görüyorsa şu dosyayı flashla. Eğer twrp stoksa orangefox vb kurabilirsin.
(Stok twrp dediğim de wipe data falan yazan klasik xiaomi twrp' si)

Eğer twrp stokta yaz orangefox girmene yardımcı olayım. Ayrıca root' u MAGISK ile mi yaptın yoksa farklı bir yöntem ile mi?
MAGISK ile yapmıştım romu tekrar yüklemeyi denedim oldu galiba tekrar açılmasını bekliyorum telefonun(MIUI yazısında)

MAGISK ile yapmıştım romu tekrar yüklemeyi denedim oldu galiba tekrar açılmasını bekliyorum telefonun(MIUI yazısında)
ROMU tekrar yüklemek sorunu çözer. Boot.img da tek başına yeter çünkü magisk sadece boot' u değiştiriyor. Aynı şey kısaca.

avb2.0'yu kapatmadigin ve islem sonrasi wape cache & dalvik yapmadigin icin telefonu acamiyorsun muhtemelen, yukarida zaten tekrardan ROM kurma hakkinda konusmussunuz ondan sonra bunlari yaptiktan emin olun ve telefonu reboot edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,161
Son üye
Alaattin
Geri