Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 273
Dostlar anneme bu 3 telefondan birini alacağız ama karar veremedik kullanan varsa yazar mısınız
9s de kronik bir sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam geçen biri konu açmıştı ama bütçen varsa poco x3 öneririmDostlar anneme bu 3 telefondan birini alacağız ama karar veremedik kullanan varsa yazar mısınız
Kamerası ve hızı iyi mi yani kamerada ve hızda düşme azalma vs. Oldu muNote 9s cihazı kullanıyorum sormak istediğin varsa sorabilirsin ( 2 aydır )
Kamerası beni memnun ediyor fiyatına göre iyi hız da herhangi bir sorun yaşamadım çok hızlı seri bir telefon tek sorun ahize de oldu onuda genpa garantiye gönderdim yeni cihaz gönderdiler ama bence fiyatını fazlasıyla hak ediyor ahize sorunu ile karşılaşırsanız garanti ya iade yada tamir ( yeni cihaz ) gibi seçenek sunuyor.Kamerası ve hızı iyi mi yani kamerada ve hızda düşme azalma vs. Oldu mu
Ben açmıştım9s de kronik bir sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam geçen biri konu açmıştı ama bütçen varsa poco x3 öneririm
EyvallahKamerası beni memnun ediyor fiyatına göre iyi hız da herhangi bir sorun yaşamadım çok hızlı seri bir telefon tek sorun ahize de oldu onuda genpa garantiye gönderdim yeni cihaz gönderdiler ama bence fiyatını fazlasıyla hak ediyor ahize sorunu ile karşılaşırsanız garanti ya iade yada tamir ( yeni cihaz ) gibi seçenek sunuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
genpa orjinal kendi garanti markası kvk değil yanlış olmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben açmıştım