bu fiyata alınır mı sizce bütçem tam bu civardaBügün teslim edildi saat. Ekranı bir Amoled gibi değil ve çerçevesi kalın. Ama 3 Active'e göre ekran boyutları büyümüş. Oto parlaklık ayarı yok ama 500 nit parlaklık var ekranda, yarısından az parlaklık ayarı ile dışarıda ekranı rahatça gördüm. 200'e yakın ekran stili var. Spinning dahil bir çok mod eklenmiş. Kapalı alanda egzersiz yapan için hemen hemen tüm cardio cihazları için ayrı mod var. Telefon görüşmesi çok net gerçekleşiyor. Karşı tarafın sesi de size oldukça net geliyor. Mesajlar tam metin olarak okunabiliyor sadece gifler gözükmüyor. Alalı 4 saat oldu sürekli kurcaladım ve ekran açıktı, 20 dk tel görüşmesi yaptım. Karşılıklı arama vs. Batarya şu an %95. Oldukça memnunum. Trendyol 1538 tl ye indirdi ürünü ama indirir indirmez siyah stokları bitti, sadece gri kaldı. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Benim amacım fitness takibi, büyük ekran rahat okunsun, pil ömrü uzun olsun, telefon görüşmesi için telefonu elime almam gerekmesin, sesimi karşı taraf net duysun ve ben de onu rahat duyabileyim, bildirimlerimi rahat okuyabileyim. Bunların hepsini tam olarak yerine getiriyor. Ailemde mi band 8 de var. Ekranı çok daha kaliteli berrak ancak benim için hem küçük hem erkek olarak onu takmak garip hissettiriyor. Bu tam olarak erkek saati modunda. Daha çok para varsa tabi active modeli değil normal amoled ekran tercih edilir. Ben 1599 a aldım 100 tl de bonus kazandırdı. 3 taksitle aldım. İlerde fiyatı belki 200-300 tl düşebilir. Ama şu an ihtiyacım var ve bu fiyata bu özellikte başka bir model göremiyorum. Ekranın amoled olmaması ve biraz kalın çerçeveler sorun değilse, otomatik parlaklık ayarının olmamasını sorun etmiyorsanız tabi ki alınır. Ben aldığıma oldukça memnunum.bu fiyata alınır mı sizce bütçem tam bu civarda
Haklı çıktım 1100tl ye düştü indirimleyurtdışı fiyatı zaten 33 dolar fiyatında pek bir indirim yok haberiniz olsun