Úrsula Corberó
80+ Bronze
Vay be zamanında 1400 liraydı babam alalım mı sana dedi ben o nasil marka dedim .dDeğil 2 yıla yakın süredir note6 pro modelini kullanıyorum.
Vay be zamanında 1400 liraydı babam alalım mı sana dedi ben o nasil marka dedim .dDeğil 2 yıla yakın süredir note6 pro modelini kullanıyorum.
Evet aynı anda uygulama kullanınca nedense kasıyor anlamıyorum. WhatsApp ve spotify'ı aynı anda kullanırken kasıyor. ( Telefonu günde 3-4 saat anca kullanıyorum ama anlamadım gitti...)Xiaomi değilde Redmi cihazlar görünüşte iyi gibi ama iş pratikte çöp aynı anda uygulama kullanınca kasıyor (Redmi 8A Note 8 Pro Note 9 Pro)
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim telefonum yok alsamda iyi hizmetli olduğu için Venüs alırım
Çöp gibi söylemler abartı söylemler.Xiaomi değilde Redmi cihazlar görünüşte iyi gibi ama iş pratikte çöp aynı anda uygulama kullanınca kasıyor (Redmi 8A Note 8 Pro Note 9 Pro)
benim telefonum yok alsamda iyi hizmetli olduğu için Venüs alırım
Güç tasarrufu modu açık mı? Kapatınca hiç sorun olmuyorEvet aynı anda uygulama kullanınca nedense kasıyor anlamıyorum. WhatsApp ve spotify'ı aynı anda kullanırken kasıyor. ( Telefonu günde 3-4 saat anca kullanıyorum ama anlamadım gitti...)
Ayrıca bildirim gelince de uygulama anlık takılıyor. Genel menüden çıkış yapmadan telefonu kitleyince instagrama vs. tekrar giremiyordum reset atmadan. 2.si çözüldü de ilki telefonu aldığımdan beri var.Evet aynı anda uygulama kullanınca nedense kasıyor anlamıyorum. WhatsApp ve spotify'ı aynı anda kullanırken kasıyor. ( Telefonu günde 3-4 saat anca kullanıyorum ama anlamadım gitti...)
Değil.Güç tasarrufu modu açık mı? Kapatınca hiç sorun olmuyor
Allah Allah, bende 0 kasmaDeğil.
Note 9 Pro 128gb kullanıyorum. Mesela dün vsco için fotoğraf editliyordum, arkadan da spotify'dan müzik açtım. Telefon aşırı derecede kastı bende Spotify'ı kapattım düzeldi...Allah Allah, bende 0 kasma
Hem kinemaster üzerinden video yapıp bi yandan da arkada müzik dinliyorum, render yaparken bile kasmıyor. Tam modeli nedir cihazınNote 9 Pro 128gb kullanıyorum. Mesela dün vsco için fotoğraf editliyordum, arkadan da spotify'dan müzik açtım. Telefon aşırı derecede kastı bende Spotify'ı kapattım düzeldi...
Xiaomide de şu snapdragon exynos olayı mı var acabaHem kinemaster üzerinden video yapıp bi yandan da arkada müzik dinliyorum, render yaparken bile kasmıyor. Tam modeli nedir cihazın
Kesinlikle katılıyorumEvet çok kötü. Bir kere aldım bir daha da almam. Düzeldiği falan da yok. MIUI kullanılmaz.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, M2003J6B2G diye geçiyordu herhalde.Hem kinemaster üzerinden video yapıp bi yandan da arkada müzik dinliyorum, render yaparken bile kasmıyor. Tam modeli nedir cihazın
Xiaomide de şu snapdragon exynos olayı mı var acaba